ONLINE: Důležité utkání s Jabloncem, v sestavě Vyhnal | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Důležité utkání s Jabloncem, v sestavě Vyhnal

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slavia hraje v Edenu od 18:30 veledůležité utkání se severočeským Jabloncem. V základní sestavě se poprvé po návratu do A-týmu objeví Pavel Vyhnal.
V brance pokračuje Radek Černý, obrana zůstala oproti pohárovému utkání v Brně beze změny. Bez vynucených absencí se ale neobešla záloha.

Chybí Mario Lička, který je po artroskopii kolene, a kvůli svalovým problémů také Karel Piták. Nováčkem v sestavě je Pavel Vyhnal, který začne na levé straně, ale bude to právě on, kdo by měl na hrotu nejvíce podporovat Tomáše Necida.

Dobrou zprávou je, že se po zranění vrací Damien Boudjemaa. V dnešním utkání proti Jablonci začne na lavičce.

Sestava Slavie: Černý – Dostál, Škoda, Neves, Nitrianský – Gecov, Zmrhal – Juhar, Hrubý, Vyhnal – Necid

Lavička náhradníků: Čontofalský, Prošek, Souček, Boudjemaa, Čonka, Vošahlík, Sodoma



Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články