Přijde důležitá výhra proti Jablonci? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Přijde důležitá výhra proti Jablonci? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN - Zabodují slávisté proti Jablonci? Vsaďte si u Chance, hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Pro domácí hovoří v úterním zápase statistiky, jelikož s Jabloncem doma prohráli naposledy před čtyřmi lety. Jablonec zároveň neprožívá, stejně jako Slavia, nejpříznivější období, jelikož venku prohrál už tři zápasy v řadě. Padnou i tentokrát v zápase alespoň tři branky? Kolik uvidíme v zápase žlutých karet? Prosadí se Tomáš Necid?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.


Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články