Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň"

1:0
(0:0)
24. kolo, 7. 4. 2018, Xaverov
24. kolo, 7. 4. 2018, Xaverov
SK Slavia Praha - FC Viktoria Plzeň
Branky: <b>Branky:</b> 58. Vincour<br> <b>Červená karta:</b> 38. Bárta
Souboj prvního s druhým přineslo 24. kolo dorostenecké ligy U17. Utkání bylo od úvodu hodně bojovné. Sešívaní si vytvořili některé příležitosti, které mohli v prvním poločase přetavit v branku. V jedné z nich centroval zleva Michal Kubáň, zakončení sešívaných ale mířilo nad. V další šanci napřáhl zpoza vápna Michal Kubáň, jeho nebezpečnou střelu obrana stihla zblokovat. Další povedenou střelu vyslal Jan Žambůrek, brankář byl ale připraven.

V závěru poločasu se do samostatného úniku dostal útočník Plzně, jeho postup zastavil faulem Alexandr Bárta, za svůj zákrok byl vyloučen a sešívaní tak hráli v deseti. 

V druhém poločase ale Slavia U17 předváděla dobrou hru a měla lehce více ze hry. Rozhodnutí přišlo v 58. minutě. Rohový kop rozehrál David Eichler, svým centrem našel hlavu Jana Schneidera, jehož hlavičku ještě brankář vyrazil. K odraženému míči se dostal ale Tomáš Vincour, jeho první zakončení obrana ještě zblokovala, na podruhé už ale dopravil míč do branky!

Plzeň si vytvořila v závěru mírný tlak, naopak do dobré šance se dostal Adam Toula, povedenou střelou donutil brankáře Plzně k zásahu. 

Sešívaní už vedení 1:0 udrželi a vybojovali důležitou výhru!
1:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil - Hošek, Vincour, Bárta, Schneider - Kubáň, Žambůrek, Vít, Eichler, Stárek (41. Walter) - Toula (70. Kubiš)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 58. Vincour<br> <b>Červená karta:</b> 38. Bárta

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články