Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha"

1:4
(0:1)
8. kolo, 23. 9. 2017, Luční ulice
8. kolo, 23. 9. 2017, Luční ulice
FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 78. Fišer - 38. Zeronik, 60. Kubáň, 69. Eichler, 80. Krobot
První dvě příležitosti zápasu si vytvořili domácí, křižná střela skončila těsně vedle, hlavička na přední tyči také mimo tři tyče nemířila. Na druhé straně dostal vynikající přihrávku za obranu od Tomáše Vincoura Adam Vlasák, levačkou ale také branku netrefil. Povedený fotbalový okamžik předvedl Lukáš Červ, který napřáhl z dálky, míč z jeho kopačky skončil na spojnici břevna a tyče.

Sešívaní se ujali vedení těsně před poločasovou přestávkou, Jakub Zeronik převzal přihrávku na levé straně, míč odvedl přes celou šířku vápna na pravou stranu, odkud uklidil míč přesně k zadní tyči.

Uklidňující druhý gól přišel v 60. minutě, Adam Vlasák našel přízemním centrem Michala Kubáně, který usměrnil míč do sítě – 2:0! V 69. minutě už to bylo 3:0, Jan Hošek našel ve vápně Davida Eichlera, který navázal na svou trefu v dresu české reprezentace U17 a také proti Plzni se gólově prosadil.

Domácí se dočkali gólu ze standardní situace, po centru z pravé strany hlavičkoval na malém vápně osamocen Dominik Fišer a snížil na 1:3. Definitivní podobu skóre stanovil v poslední minutě Ladislav Krobot, který se po další přihrávce Jana Hoška dostal do velké šance a přesným zakončením potvrdil výhru týmu U17 v Plzni.
1:4

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil – Bárta, Vincour, Vlček, Schneider – Eichler, Vít, Červ – Kubáň (72. Krobot), Vlasák (68. Kubiš), Zeronik (60. Hošek)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 78. Fišer - 38. Zeronik, 60. Kubáň, 69. Eichler, 80. Krobot

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články