Report ze zápasu FC Zlín vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Zlín vs. SK Slavia Praha"

0:1
(0:1)
4. kolo, 26. 8. 2017, Areál Vl.Marečka
4. kolo, 26. 8. 2017, Areál Vl.Marečka
FC Zlín - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 25. Kubáň
Utkání na půdě Zlína se odehrávalo v bojovném duchu, v zápase bylo k vidění spousta tvrdých soubojů. O výhře sešívaných rozhodl v prvním poločase po přihrávce Jakuba Zeronika Michal Kubáň. Ve druhém poločase pokračovala Slavia v tlaku směrem k brance soupeře, dvě zajímavé pozice měl Adam Vlasák, nejprve prudkou ranou z vápna orazítkoval tyč, podruhé ho vychytal brankář Zlína.

Sešívaní měli další příležitosti, často scházelo jen málo, aby míč skončil za zády golmana, ovšem uklidňujícího gólu se nakonec Slavia nedočkala. Domácí si v závěru vytvořili dvě standardní situace, ze kterých však vážněji nezahrozili.

Tým U17 je po čtyrech odehraných kolech s dvanácti body stoprocentní. Další utkání odehrají mladší dorostenci v sobotu 2. 9. od 13:15 na Xaverově proti Bohemians 1905.
0:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil - Bárta (67. Walter), Vlček, Vincour, Kosek - Červ, Vít (49. Eichler), Žambůrek - Kubáň (60. Kubiš), Vlasák (80. Fencl), Zeronik

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 25. Kubáň

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články