Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha"

0:3
(0:1)
2. kolo, 15. 8. 2017, Duchcov
2. kolo, 15. 8. 2017, Duchcov
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 2x Krobot, Vlasák
Tým U17 v celém průběhu utkání neproměnil spoustu brankových příležitostí. Do vedení šla Slavia v 27. minutě Adam Vlasák pronikl do pokutového území a střelou na bližší tyč otevřel skóre.

Další branky přidali červenobílý v druhém poločase. První z nich přišel po přesném centru Alexandra Bárty na Ladislava Krobota, který umístěným zakončením zvýšil na 2:0. O minutu později přidal Ladislav Krobot svoji druhou trefu, na levé straně prošel obranou a jeho tečovaný centr skončil za zády brankáře.

Mladší dorost U17 je po dvou zápasech stoprocentní se ziskem šesti bodů.
0:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Bárta, Vincour, Vlček, Kosek - Červ (46. Žambůrek), Eichler (66. Walter), Vít - Zeronik (50. Kubiš), Vlasák (50. Krobot), Kubáň

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Krobot, Vlasák

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články