Juniorka porazila v přípravném utkání Vykáň | SK Slavia Praha
Více

Juniorka porazila v přípravném utkání Vykáň

1:3
(0:1)
přát, 31. 5. 2017, TJ Spoje Praha
přát, 31. 5. 2017, TJ Spoje Praha
FK Čechie Vykáň - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Bucha, Mitiano, Vejvar
NA BALKÁNĚ/ŽIŽKOV - Po skončení soutěžních zápasů v Juniorské lize si juniorka zahrála přípravné utkání proti Čechii Vykáň. Účastníka krajského přeboru porazila 3:1.
Do prvního poločasu nastoupili na obou křídlech testovaní Španělé Alejandro Mitiano a Jose Maria Lorente. O jedinou branku prvního poločasu se postaral kapitán týmu U19 Pavel Bucha, který se trefil povedenou střelou ze střední vzdálenosti do horního rohu branky. Velkou šanci měl Marcel Čermák, kterého našel zpětnou přihrávkou právě Pavel Bucha, Čermák však zamířil nad.

Do druhého poločasu zasáhla výrazně pozměněná sestava. Druhá branka padla po rychlém průniku Jana Vejvara po pravé straně, následovala přesná přihrávka na Alejandra Mitiana, který uklidil míč do branky. K asistenci si rychlonohý křídelní hráč Slavie připsal také vstřelenou branku, dobrým náběhem si řekl o přihrávku do běhu za obranu, udělal kličku brankáři a v poklidu dopravil míč do prázdné branky. Ve velice podobné situaci mohl Jan Vejvar přidat svůj druhý gól, ovšem kličkou se dostal do velkého úhlu a následnou střelou trefil pouze tyč.

Vykáň se dočkala čestného úspěchu v samotném závěru. Dlouhý nákop brankáře propadl až k útočníkovi, který svůj samostatný únik proměnil lehkým lobem přes brankáře Romana Přibyla. Utkání skončilo výhrou juniorky 3:1.


1:3

Sestavy

SK Slavia Praha

1. poločas: Lisa - Krejdl, Žežulka, Stropek, Prosek - Mitiano, Bucha, Beňo, Čermák, Lorente - M. Lauricella
2. poločas: Přibyl - Prošek, Kodr, Žežulka, Lorente - Vejvar, Kocourek, Prosek, Mysliveček, Mitiano - Novák

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Bucha, Mitiano, Vejvar

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články