Report ze zápasu FC Slovan Liberec vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Slovan Liberec vs. SK Slavia Praha"

1:3
(1:3)
17. kolo, 1. 4. 2017
17. kolo, 1. 4. 2017
FC Slovan Liberec - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 2x Čvančara, Krobot
Zápas hodnotil trenér Petr Mikolanda:
„Zápas byl kvalitní z obou stran. Domácí na nás vlétli ve vysokém presingu, který nám v některých chvílích dělal problém, a to díky naší neopatrnosti v přihrávkách. Prvních 20 minut zápasu bylo z obou stran hrou mezi vápny bez nějaké velké šance a střely. Naši první brankou se hra otevřela a dokonce i uklidnila. Druhá branka přišla za chvilku po první a byla naprosto zasloužená, neboť padla po krásné akci. Bohužel po rohu jsme si dali vlastní branku, kdy místo odvrácení míče mimo naše pokutové území jsme míč zamířili na svého brankáře. Dvoubrankové vedení jsme si vzali opět po pár minutách díky penaltě. Do poločasu se nic zázračného nedělo.

Druhý poločas opadla aktivita jak naše, tak i domácích. Hra byla roztažená a nepřesná. Měli jsme spousty šancí na to dát další branky, ale neproměnili jsme je a domácí nás několikrát také ohrozili. Zasloužené vítězství, které kvalitní hrou bylo hlavně prvních 40 minut z naší strany. Gratulace klukům za výkon a branky. Máme co zlepšovat, ale kluci přistupují dobře k tréninku, a to se projeví v budoucnu. Gratulace a pracujeme dál.“
1:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Bárta, Vincour, Mach, Hrubý - Škarda, Vaněk, Valenta, Zinhasovič - Krobot, Čvančara Náhradníci: Bejbl, Bývalec, Michovský, Červ, Sirotník

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Čvančara, Krobot

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články