Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

2:1p
(1:1)
22. kolo, 25. 3. 2017
22. kolo, 25. 3. 2017
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Soukeník - Marco Lauricella
Vstup do zápasu se dorostencům Slavie nevydařil, po chybné rozehrávce na levé straně utekl soupeř po křídle a nacentroval do vápna, obránce sešívaných bohužel odkopl míč přímo na nohu soupeře, který už jen doklepl míč do odkryté branky. Domácí si následně vytvořili další příležitosti, ovšem sešívané držel nad vodou výborně chytající Denis Radimský.

Hra se následně otočila a ze hry měla více Slavia, chytrou střelou z velké dálky se prezentoval Ondřej Pek, bohužel chybělo trochu štěstí, jeho pokus totiž skončil na břevně branky. Slavia měla další nadějné příležitosti, ovšem vyrovnání se dočkala až v samém závěru zápasu. Rychlý protiútok rozjel Pavel Bucha dlouhou přihrávkou na Jana Vejvara, který využil zaváhání brankáře Hradce Králové, byl u míče dříve než brankář soupeře a usměrnil míč směrem do odkryté branky, kde ho svým důrazem stihl před dobíhajícím obráncem uklidit do sítě Marco Lauricella - 1:1!

Druhý poločas nabídl zajímavou podívanou, hrálo se ve velkém tempu a akce střídala akci. Větší počet brankových příležitostí si vytvořila Slavia, která mohla strhnout výhru na svou stranu, bohužel se ani jedno zakončení neujalo. Domácí pak hrozili z rychlých protiútoku, ale ani oni se brankově neprosadili. V 79. minutě musel bohužel ze hry odstoupit kvůli zranění kolene brankář Denis Radimský.

Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější domácí. 

Další utkání odehraje tým U19 2. dubna od 13:30 na umělé trávě v Edenu.
2:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský (79. Toman) - Schneider, Stropek, Vyskočil, Pek - Bucha, Beňo, A. Lauricella (90. Stehno) - Vejvar (69. Bielesz), M. Lauricella (84. Kovařík), Havrda

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Soukeník - Marco Lauricella

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články