Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Vitesse Arnhem | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Vitesse Arnhem"

5:0
přát, 21. 2. 2017, Nymburk
přát, 21. 2. 2017, Nymburk
SK Slavia Praha - Vitesse Arnhem
Branky: <b>Branky:</b> 2x Kovařík, 2x Suk, Douděra
Hodnocení trenéra Michala Petrouše:
"Po celé utkání jsme soupeře herně i kondičně převyšovali. Tým se snažil prosazovat kombinačně, což se ve většině situacích dařilo. V utkání se několikrát podařilo zapojení obou krajních obránců v předfinální a finální fázi. Svědčí to o správných návycích, bez kterých se moderní fotbal neobejde.
Také jsme kladli velký důraz na přepínaní, a to hlavně po ztrátě míče. I tam jsme zaznamenali posun. Důkazem toho bylo, že soupeř ani jednou nevystřelil na branku, kdy jsme soupeře nenechali rozvinout útočnou akci.I přestože se hrálo za silného větru a umělá tráva nebyla moc kvalitní, tak se nám podařilo mnoho fotbalových akcí s velkým množstvím zakončení."
5:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil (46. Pakeš) - Kotěra, Drozda, Schneider, Bílek - Havránek, Michal Douděra, Stehno (46. Petrák) - Suk, Kovařík, Jan Pek

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Kovařík, 2x Suk, Douděra

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Žáci sehráli derby se Spartou, dorostenci zvítězili v Pardubicích

9. 4. 2024
Starší žáci sehráli vyrovnaná derby se Spartou. Dorostenci si poradili s Pardubicemi a odváží si dvě výhry. Skvělé fotbalové dovednosti předvedly přípravky na Tempu. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slaviatalent pokračuje. Vypisujeme termíny do konce sezony

8. 4. 2024
Projekt tréninků pro veřejnost pro děti v přípravkovém věku bude pokračovat i po zbytek jarní části sezony. Neváhejte a hlaste se na volné termíny.

Další články