Report ze zápasu FC SILON Táborsko vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC SILON Táborsko vs. SK Slavia Praha"

2:1p
(0:1)
4. kolo, 31. 8. 2016, stadion Viktoria Tábor
4. kolo, 31. 8. 2016, stadion Viktoria Tábor
FC SILON Táborsko - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Havránek
Zápas hodnotil trenér Michal Petrouš:
"V úvodu utkání jsme dobře kombinovali a soupeře přehrávali, kdy jsme si vytvořili několik dobrých příležitostí, ale prováhali jsme zakončení, kdy soupeř střelu zablokoval nebo jsme byli zbrklí. Poté jsme podcenili dvě situace, kdy naši obránci nechali dopadnout balon a soupeř toho využil a svým důrazem se dostával k našemu vápnu a vytvořil si šanci, ři které nás podržel gólman Radimský. Po té jsme dobře odehráli velké množství defenzivních standardních situací. Tým ale dobře zareagoval a po pěkné kombinaci se dostal k odraženému míči Jan Havránek a střelou pod břevno poslal náš tým do vedení. Ve druhém poločase jsme hru nadále kontrovali, ale bohužel jsme při zakládání útoku udělali individuální technickou chybu při rozehrávce, kdy soupeř zakončil křižnou střelou a vyrovnal na 1:1.Poté hru oživil střídající Honig, který připravil několik dobrých pozic spoluhráčům, ale bohužel nás opět zradilo zakončení.Tak utkání dospělo opět do pokutových kopů, soupeř byl bohužel šťastnější."
2:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Schneider, Cejnar, Straka, Bílek - Stojka (56. Hönig), Stehno, Douděra, Havránek (46. J. Pek), Suk (61. Macháček) - Sodoma (68. Michovský)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Havránek

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články