Report ze zápasu FC OLYMPIA Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC OLYMPIA Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

2:1p
(1:0)
2. kolo, 21. 8. 2016, Slavia HK, Orlická kotlina
2. kolo, 21. 8. 2016, Slavia HK, Orlická kotlina
FC OLYMPIA Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Sodoma
Zápas hodnotil trenér Michal Petrouš
"Do utkání jsme nevstoupili podle našich představ a prvních 25 minut jsme se vůbec nedostali k naší hře .Hráli jsme pohodlně jak v ofenzivě, tak v defenzivě.Výsledkem bylo, že jsme se prakticky nedostali k zakončení a soupeř byl naopak nebezpečný, kdy potrestal jednu z chyb v naší defenzivě po špatném taktickém postavení naší obrané čtveřici. I v záložní řadě jsme pozdě dostupovali soupeře a ten měl dost času na přechod do útoku. Až v druhé polovině prvního poločasu jsme se začali pomalu dostávat k naší hře a přišli i šance na vyrovnaní,které zůstali nevyužity. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení na 4-3-3, kdy jsme se chtěli prosazovat více z křídelních prostorů a to se nám poměrně dobře dařilo. Zejména příchodem Marka Stříbrského, který svou rychlostí a náběhy za obranu soupeře na pravé straně soupeři velké problémy. Bohužel nebyl tak efektivní při finálních přihrávkách. A tak přišla akce z naší levé strany, kdy se dostal do náběhu David Bílek ,kdy od brankové čáry našel zpětnou přihrávkou Ondřeje Sodomu,který zachoval klid a usměrnil míč k pravé tyči a vyrovnal na 1:1. Soupeř byl pod neustálým tlakem a k naší brance se dostával jen ojediněle. Několik hráčů soupeře dohrávalo utkání v křečích, kdy docházelo k častému zdržování . V samotném závěru se ocitl ve vyložené šanci O.Pek ,ale bohužel z malého vápna po zpětné přihrávce branku těsně přestřelil. O vítězi tak rozhodly pokutové kopy, ve kterých byl soupeř šťastnější a vyhrál 5:4. Utkání bylo velmi přínosné hlavně v agresivitě soupeře, který mnohdy hrál až za hranicí,ale na tento způsob hry si hráči musí postupně zvykat a umět se co nejdříve přizpůsobit."
2:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Pakeš - Pek, Schneider, Straka, Bílek - Havránek (46. Stříbrský), Bielesz (50. Douděra), Stehno (71. Stojka), A. Lauricella - Suk (46. Sodoma), Hönig

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Sodoma

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články