Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram"

5:3
(3:1)
0. kolo, 10. 5. 2015
0. kolo, 10. 5. 2015
SK Slavia Praha - FK VIAGEM Příbram
Branky: Branky Slavie: 2x Krobot, Eichler, Danko, Blažíček
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Po výkonově vydařeném derby jsme doma přivítali Příbram, kterou jsme tuto sezonu dokázali třikrát porazit. A i tento zápas pro nás začal příznivě. Hned v úvodních minutách zakončil ukázkově nájezd Krobot, za 3 minuty skóroval Eichler a brzy jsme tak vedli o dvě branky. V půlce poločasu vstřelil Krobot se štěstím třetí branku a hru jsme dostali zcela pod kontrolu. Bohužel jsme ke konci poločasu opět udělali hrubé taktické chyby, což soupeř ihned potrestal a do kabin jsme šli s dvoubrankovým náskokem.

Ve výborném stylu jsme zahájili i druhou půli, když jsme se po rychlých brankách Danka a Blažíčka dostali do vedení o 4 branky. Sáhli jsme tak ke střídáním a do hry pustili všech 7 náhradníků, kteří pokračovali v dominantní hře, avšak opět jsme nedokázali proměňovat ložené šance. Na konci zápasu jsme trochu polevili a soupeř ještě vsítil dvě branky. Po dlouhé době jsme dokázali utkání rozhodnout v úvodních minutách hry, protože jsme byli efektivní v zakončení. Kdyby se nám takto dařilo proměňovat šance v předchozích zápasech, nemuseli bychom se herně tolik trápit. Dnes je potřeba hráče pochválit za výborný výkon.
5:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Surovčík - Kratochvíl (45. Schneider), Bárta, Kubiš (48. Bican), Vlček (45. Walter) - Blažíček (41. Stárek), Danko (41. Martinec), Vít - Zeronik (48. Jelínek), Krobot (65. Hošek), Eichler

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2x Krobot, Eichler, Danko, Blažíček

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články