Report ze zápasu AC Sparta Praha vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu AC Sparta Praha vs. SK Slavia Praha"

2:1p
0. kolo, 2. 5. 2015
0. kolo, 2. 5. 2015
AC Sparta Praha - SK Slavia Praha
Branky: Branka Slavie: Vít <br> Penaltový rozstřel: 5:3
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Po nepovedeném zápase s Teplicemi nás čekalo těžké derby na Strahově. Od začátku utkání bylo jasné, že se bude hrát ve vysokém tempu. Sparta nás dostala v úvodních minutách pod tlak, z čehož vyústil zbytečný faul v našem pokutovém území a z nařízené penalty jsme inkasovali. Od té chvíle se obraz hry postupně začal měnit a získali jsme územní převahu, kterou jsme zúročili v 15. minutě, když se po hezké kombinační akci a individuálním uvolnění prosadil Vít. Dostali jsme se do euforie a soupeře zatlačili před jeho branku, avšak další šance už jsme nevyužili a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl vyrovnaný, Sparta hrozila z rychlých protiútoků a vypracovala si největší šanci, avšak nás podržel výborně chytající Surovčík. My jsme byli nebezpeční ze standardních situací, ale branku jsme již vstřelit nedokázali. Zápas skončil remízou a při penaltové loterii byli úspěšnější domácí. V zápase jsme po delší době podali týmový výkon, podpořený obrovským nasazením a chutí vyhrát utkání. Je potřeba na výkon z derby navázat i v dalších utkáních. V neděli nás doma prověří Příbram.
2:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Surovčík – Vlček, Bárta, Kubiš, Hošek – Blažíček, Danko (53. Martinec, 68. Stárek), Vít – Zeronik, Krobot, Eichler

Detaily utkání

Statistiky
Branka Slavie: Vít <br> Penaltový rozstřel: 5:3

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články