Report ze zápasu AC Sparta Praha vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu AC Sparta Praha vs. SK Slavia Praha"

2:1p
0. kolo, 2. 5. 2015
0. kolo, 2. 5. 2015
AC Sparta Praha - SK Slavia Praha
Branky: Branka Slavie: Nový <br> Penaltový rozstřel: 4:3
Komentář trenéra Pavla Vyhnala: Sobotní derby začali lépe domácí a byli od začátku lepším mužstvem. Naše mužstvo bylo směrem dopředu málo aktivní a ještě nás brzdila značná nepřesnost. O přestávce jsme si řekli, že budeme aktivnější a odvážnější při napadání soupeřovy rozehrávky a najednou jsme byli svědky vyrovnaného průběhu utkání, kdy mohla jakákoliv chyba ovlivnit výsledek zápasu. V poslední minutě se štěstíčko přiklonilo na naši stranu, když se důrazný David prodral do vápna, prudkou přihrávkou našel Nového a ten vyrovnal na konečných 1:1. V penaltovém rozstřelu byli tentokrát úspěšnější domácí.
2:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil – Slavata (61. Martinec), Škarda, Macháček, Vostál (43. Nový), Pek, Drozda, Valenta (43. Vaněk), David, Čejka (49. Chocholouš), Michovský

Detaily utkání

Statistiky
Branka Slavie: Nový <br> Penaltový rozstřel: 4:3

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články