Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha"

4:10
(1:7)
16. kolo, 26. 4. 2015
16. kolo, 26. 4. 2015
FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 2x Alijagič, Langhamer, Kordiak, Řečník, Veliký, Náprstek, Žiga, Šmicer, Višinský

Komentář trenéra Rostislava Kohoutka: Odehráli jsme velice kvalitní utkání proti velmi kvalitnímu soupeři. Plzeň i my jsme se prezentovali útočnou a kombinační hrou na jeden a dva doteky. Utkání se muselo líbit na obě strany. My jsme byli v zakončení v prvním poločase efektivnější, Plzeň byla efektivnější ve druhém dějství. V konečném součtu jsme vyhráli jak na branky, tak na šance. Kromě pěti minut na konci utkání, kdy jsme si vybrali „slabší chvilku”, jsme odehráli dobré utkání.

4:10

Sestavy

SK Slavia Praha

Sestava: Strnad, Snětivý, Šimoník, Konig, Maňas, ŠVach, Ivoševič, Langhamer, Bareš, Kordiak, Alijagič Sestava: Dvořák, Řečník, Behenský, Mundl, Ling, Višinský, Náprstek, Žiga, Veliký, Šmicer

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 2x Alijagič, Langhamer, Kordiak, Řečník, Veliký, Náprstek, Žiga, Šmicer, Višinský

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články