Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha"

6:2
(0:1)
18. kolo, 9. 5. 2015
18. kolo, 9. 5. 2015
FK VIAGEM Příbram - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: Linhart, Toula
Komentář trenéra Martina Hladíka: Do utkání proti velmi dobrému soupeři jsme vstoupili velmi dobře. Na obou hřištích jsme byli o něco aktivnějším a lepším týmem a vypracovali si daleko větší množství šancí než náš soupeř. Bohužel kvůli našemu špatnému řešení těchto střeleckých příležitostí a díky výbornému výkonu domácích brankářů jsme tyto šance nevyužili, což se pro celkový výsledek ukázalo jako rozhodující. V druhém poločase nám proti výborně kondičně připravenému týmu docházely síly a měli jsme s jednoduchou a přímočarou hrou soupeře opřenou o výborné individuální výkony jejich útočníku problémy. I kvůli našim hloupým individuálním chybám jsme soupeře pustili do vedení, na které jsme již neměli sílu odpovědět. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře a velmi dobrému výkonu a našim hráčům děkuji za dobrý výkon během prvního poločasu. Příště se soupeři musíme vyrovnat v nasazení a agresivitě, které bohužel bylo místy od soupeře za hranou.
6:2

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: Linhart, Toula

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články