Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň"

3:0
(3:0)
17. kolo, 5. 4. 2015
17. kolo, 5. 4. 2015
SK Slavia Praha - FC Viktoria Plzeň
Branky: Branky: 5. Čermák, 19. Pek, 37. Krejdl
Komentář trenéra Miroslava Jíry: Úterní zápas s Plzní jsme předehrávali kvůli turnaji ve Švýcarsku doma v Edenu na umělce za silného větru a občasného deště. Vstup do utkání jsme měli velmi špatný a přežili jsme dvě obrovské šance soupeře včetně nastřelené tyče. Následně se však odhodlal k individuální akci záložník Čermák a výsledkem byla úvodní branka zápasu. Začali jsme se více soustředit na kvalitní obranu a nepouštět Plzeň do šancí. V 19. minutě duo Souček-Čermák výborně sehrálo standardní situaci na obránce Peka, který utaženou střelou k tyči zvýšil na 2:0 pro domácí. Soupeře jsme i nadále nepouštěli do žádné vyložené šance a naopak svůj povedený první poločas jsme v 37. minutě korunovali další brankou útočníka Krejdla.

Ve druhém poločase jsme dál pokračovali ve skvěle takticky hraném utkání a Plzni jsme dokázali svojí aktivní obranou postupně hru otrávit. V závěru nás hosté sice dostali pod tlak, ale skvěle chytající brankář Toman žádnou střelu za svá záda nepustil. Dnes musím všechny kluky moc pochválit, protože zápas až na úvod utkání odehráli s velkou koncentrací a předvedli naprosto profesionální výkon! Velmi mě potěšila naše kompaktní hra po ztrátě míče a produktivní hra směrem dopředu v 1. poločase.
3:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman, Pek, Stropek, Vyskočil, Souček, Král, Lauricella (59. Stehno), Čermák (70. Diviš), Novák (73. Semrád), Krejdl, Havrda (64. Kovařík)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 5. Čermák, 19. Pek, 37. Krejdl

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články