Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha"

2:1
(0:0)
16. kolo, 28. 3. 2015
16. kolo, 28. 3. 2015
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: Branka Slavie: 66. Havrda
Komentář trenéra Miroslava Jíry: Sobotní venkovní zápas v Teplicích jsme odehráli poprvé na přírodní trávě po dlouhé zimní pauze a na hře obou týmů to bylo znát. Ve hře bylo plno nepřesností a zkažených přihrávek. Přesto jsme byli o něco fotbalovějším týmem a vypracovali si několik střeleckých příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. I soupeř nás dokázal v defenzívě prověřit, přesto se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili už daleko aktivněji a začali být týmem, který začal hru více kontrolovat. Dokázali jsme si vypracovat několik nebezpečných situací před brankou soupeře,ale až v 66. minutě otevřel skóre zápasu pohotovou dorážkou útočník Havrda. O 2 minuty později jsme však fatálně chybovali v našich defenzivních řadách a soupeř toho dokonale využil a domácí srovnali na 1:1. V 76. minutě jsme nepohlídali prostor na hranici našeho pokutového území po rohovém kopu a Teplice vývoj zápasu během pár minut otočily na 2:1.
Závěr zápasu si už domácí pohlídali a vlastní hloupostí jsme tak Teplicím darovali 3 body.

Nejsem zklamaný z přístupu k zápasu a hře, kterou jsme v Teplicích zejména ve druhém poločase předvedli, ale velmi mě mrzí nezodpovědnost některých jedinců k týmu v momentech, kdy máme vyhraný zápas na dosah. Kluci si musí uvědomit, že k vyspělému týmu také patří zodpovědnost všech hráčů na hřišti za tým po celý průběh zápasu. Přesto věřím v sílu kabiny, morálky našeho týmu a pevně doufám, že se kluci v úterý proti Plzni semknou a zápas odehrajeme v Edenu znovu velmi kvalitně.
2:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl, Pek, Žežulka, Vyskočil, Stropek, Král, Bucha (34 Lauricella), Souček(78. Diviš), Novák (66. Stehno), Krejdl (71. Kovařík), Havrda

Detaily utkání

Statistiky
Branka Slavie: 66. Havrda

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články