Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Chrudim | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Chrudim"

2:0
(0:0)
29. kolo, 10. 5. 2015
29. kolo, 10. 5. 2015
SK Slavia Praha - MFK Chrudim
Branky: Branky: Vávra, Badocha
Komentář trenéra Adama Petrouše: přijel k nám kvalitní soupeř, který byl v prvním poločase o něco lepší a jen díky Janalíkovi v bráně a soupeři, kterému se nepodařilo proměnit dvě vyložené šance, jsme udrželi nerozhodný poločasový výsledek 0:0. Ve druhé půli jsme se zlepšili a vstřelili vedoucí gól. Dostávali jsme se častěji do zakončení a pojistka přišla z pokutového kopu. Výsledek jsme si pak pohlídali, ale předvedené hra nebyla podle našich představ, nechali jsme soupeři až příliš prostoru.
2:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Janalík – Franc, Hovorka, Jakab, Gábor (70. Vyskočil) – Husenský – Vávra (90. Štochl), Vaněk (75. Tichý), Skuhravý (45. Slezak), Badocha – Zeman (65. Heřman)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: Vávra, Badocha

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články