Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha"

3:2p
6. kolo, 14. 9. 2014
6. kolo, 14. 9. 2014
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 2 Kubiš Skóre po penaltovém rozstřelu - 3:2pp

Komentář trenéra Ondřeje Jury: Další utkání jsme sehráli v Teplicích, kde jsme se chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Vzhledem k počasí nás čekal těžký terén, který sliboval náročné utkání se spousty osobních soubojů. Do utkání jsme vstoupili dobře a vytvořili si slibné příležitosti, avšak bez brankového efektu. Největší šanci měli hosté, kdy po rychlé akci ze strany zakončil domácí útočník do tyče. Poté jsme převzali iniciativu a do poločasu měli několik šancí, ale ujala se pouze jedna. Po krásné individuální akci Zeronika skóroval Kubiš.

 V druhé půli nás soupeř zatlačil, nedařila se nám kombinace, což vyústilo v hrubou chybu v defenzívě a vyrovnání na 1:1. Obdržená branka zapříčinila krátkou pasáž, kdy v naší hře panoval chaos, a Teplice zahodily další velkou příležitost. Poté už jsme na hřišti dominovali a hrozili opět z křídelních prostorů, kde se prosazoval aktivně hrající Zeronik, po jehož další akci opět zakončil Kubiš a poslal nás se štěstím do vedení. Chvíli před koncem jsme měli další loženou příležitost, kterou jsme nepochopitelně zahodili, a soupeř ihned z protiútoku trestal. Po trestuhodné hrubce našich stoperů domácí vyrovnali a lépe zvládli i penaltový rozstřel. V poslední době se nám nedaří hra ve středu hřiště, vázne nám kombinace a na vstřelenou branku potřebujeme spoustu šancí. Soupeři však branky darujeme zadarmo, a proto nedokážeme utkání dotáhnout do vítězného konce.

3:2p

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2 Kubiš Skóre po penaltovém rozstřelu - 3:2pp

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články