Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha"

2:2
(1:0)
4. kolo, 2. 9. 2014
4. kolo, 2. 9. 2014
FK Pardubice - SK Slavia Praha
Branky: FK Pardubice - SK Slavia Praha 2:3 po penaltovém rozstřelu
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Další mistrovské utkání nás čekalo v těžkých podmínkách v Pardubicích. Hrálo se za vydatného deště na umělém povrchu a vzhledem k tomu, že na nás čekal houževnatý a bojovný soupeř, sehráli jsme velmi náročné utkání. V prvním poločase nás soupeř přehrával a nechal vyniknout našeho brankáře, který podal v utkání výborný výkon a byl jedním z mála světlých momentů v zápase. V půli jsme museli reagovat, a proto jsme sáhli k čtyřnásobnému střídání. Obraz hry se okamžitě změnil, přesto nám chyběla kvalita ve finální fázi. Zápas jsme přesto dokázali otočit, avšak soupeř při ojedinělém protiútoku na konci utkání vymetl šibenici naší branky a nám už se nepodařilo reagovat. V penaltách nás podržel opět výborný Flachs, naši hráči byli úspěšní a tak jsme si připsali 2 body, což je určitě velké zklamání.
2:2

Detaily utkání

Statistiky
FK Pardubice - SK Slavia Praha 2:3 po penaltovém rozstřelu

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články