Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Baník Sokolov | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Baník Sokolov"

2:1
(1:0)
12. kolo, 19. 10. 2014
12. kolo, 19. 10. 2014
SK Slavia Praha - FK Baník Sokolov
Branky: Branky Slavie: Chocholouš, Valenta
Komentář trenéra Pavla Vyhnala: Celý týden jsme se bavili o tom, že Sokolov zdaleka není tak špatný tým, jak ukazuje postavení v tabulce, stejně však více jak polovina hráčů nenavázala na výkon s Plzní. Prvních dvacet minut nic nenasvědčovalo tomu, že bychom měli mít o výsledek obavy, ale postupem času se herní projev změnil. Do zápasu nás tentokrát vrátili střídající hráči a za to jsme rádi. Ceníme si tohoto vítězství, protože je někdy důležité to urvat, i když se moc nedaří.
2:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil (15. Vondráček) – Bárta (36. Ielitro), Valenta, Škarda, Petrila (28. Slavata) – Drozda, Pek (40. Novák), Krobot (40. Nový) – David, Vaněk (40. Čejka), Chocholouš (36. Peričevič)

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: Chocholouš, Valenta

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Žáci sehráli derby se Spartou, dorostenci zvítězili v Pardubicích

9. 4. 2024
Starší žáci sehráli vyrovnaná derby se Spartou. Dorostenci si poradili s Pardubicemi a odváží si dvě výhry. Skvělé fotbalové dovednosti předvedly přípravky na Tempu. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slaviatalent pokračuje. Vypisujeme termíny do konce sezony

8. 4. 2024
Projekt tréninků pro veřejnost pro děti v přípravkovém věku bude pokračovat i po zbytek jarní části sezony. Neváhejte a hlaste se na volné termíny.

Další články