Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha"

0:1p
(0:0)
6. kolo, 14. 9. 2014
6. kolo, 14. 9. 2014
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: Skóre 0:1 po penaltovém rozstřelu

Komentář trenéra Rostislava Kohoutka: Utkání bylo od samého začátku vyrovnané a velice bojovné. Obě mužstva se snažila kombinovat, ale jejich útočná snažení končila před pokutovým územím soupeřů. I tak se ale dalo na co dívat. Několik příležitostí, pološancí a dobře rozehraných akcí skončilo jen těsně před zakončením. Největší šanci v utkání měli hráči Teplic, těsně před koncem utkání z protiútoku minul útočník branku jen o kousek. Protože se nerozhodlo během sedmdesáti minut, šlo se do pokutových kopů. V těch byla Slavie úspěšnější a odvezla si navíc cenný bod za pokutové kopy. 

0:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Sestava: Svítil – Bárta, Drozda, Škarda, Vaněk – Pek, Valenta, Nový (60. Ielitro) – David, Hrobník (45. Čejka), Novák (36. Slavata)

Detaily utkání

Statistiky
Skóre 0:1 po penaltovém rozstřelu

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články