Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Bohemians 1905 | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. Bohemians 1905"

3:0
(2:0)
9. kolo, 12. 10. 2014
9. kolo, 12. 10. 2014
SK Slavia Praha - Bohemians 1905
Branky: Branky Slavie: 1. Mareš, 30. Petrák, 62. Lauricella
Komentář asistenta trenéra Martina Hladíka: Do utkání jsme vstoupili s cílem zvítězit a předvést kvalitní výkon, což se nám již od prvních minut dařilo. Hned po našem aktivním začátku jsme po faulu na Havránka kopali pokutový kop, který Mareš proměnil. V aktivní hře jsme pokračovali i nadále a i díky zlepšené práci s míčem jsme si vytvářeli nebezpečné brankové příležitosti. V 15. minutě jsme opět po faulu na Havránka měli možnost zahrávat penaltu, kterou však Mareš tentokrát namířil do tyče. Postupně se hra vyrovnávala, ale byli jsme to my, kdo šel po úniku Petráka do dvoubrankového vedení. Po poločase jsme pokračovali v podařeném výkonu, a když jsme ustáli dvě velké příležitosti soupeře ke snížení, kde nás podržel brankář Pochylý, tak Lauricella přidal po krásně rozehraném rohovém kopu definitivní pojistku. S dnešním výkonem můžeme být spokojeni a doufám, že se nám na něj podaří navázat i v dalších zápasech.
3:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Pochylý, Schneider, Straka, Mareš (70. Mruvčinský), Kotěra (50. Stojka), Cejnar (60. Douděra), Beňo, Bielesz, Petrák (50. Suk), Lauricella, Havránek (41. Stříbrský)

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 1. Mareš, 30. Petrák, 62. Lauricella

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články