Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Kolín | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Kolín"

6:0
(1:0)
14. kolo, 2. 11. 2014
14. kolo, 2. 11. 2014
SK Slavia Praha - FK Kolín
Branky: Branky Slavie: 3 Heřman, 2 Šimůnek, Tichý
Komentář trenéra Adama Petrouše: Byla to naše jednoznačná výhra. Kluci hráli zodpovědně a byli trpěliví, odměnou jim byla první branka, které jsme se ale bohužel dočkali až na konci prvního poločasu. Kluky ale uklidnila. Po druhé vstřelené brance jsme si vytvářeli řadu krásných šancí, které mohli skončit gólem. Výsledek tak mohl skončit ještě vyšším rozdílem, šancí jsme měli dostatek. Soupeř přijel jen bránit a předvedl destrukci fotbalu. Chtěl bych celému týmu poděkovat hlavně za výkon, přístup a trpělivost. Tentokrát bych ještě zdůraznil výkony Husenského, Schulze a Heřmana.
6:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman - Schulz, Husenský, Pešek, Zajac (75. Hovorka) - Telvák, Slezák (60. Skuhravý) - Havlina (70. Šimunek), Heřman (75. Marik), Tichý (70. Gábor), Štochl

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 3 Heřman, 2 Šimůnek, Tichý

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články