Report ze zápasu Motorlet Praha vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu Motorlet Praha vs. SK Slavia Praha"

2:3p
13. kolo, 25. 10. 2014
13. kolo, 25. 10. 2014
Motorlet Praha - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 16. Havlina 64. Štochl Penaltový rozstřel: 3:4
Komentář trenéra Adama Petrouše: Typické bojovné utkání, jaké jsme očekávali. Zápas rozhodly naše neproměněné šance a naše hrubé chyby při bránění standardních situaci. Šli jsme do vedení po pokutovém kopu Havliny po faulu na Gábora. Poté jsme vyklidili střed hřiště, kde nás přehrával soupeř svým důrazem a agresivitou. Poté jsme inkasovali po jedné standardní situaci, kde jsme udělali mnoho chyb najednou. Do druhého poločasu jsme udělali změnu v sestavě, s příchodem Štochla jsme začali držet míč a po jedné povedené akci jsme vstřelili branku. Proměnil ji právě Štochl po krásné kombinaci s Havlinou a Heřmanem. Zápas se v tu chvíli se hrál nahoru, dolů, bohužel jsme trestuhodně zahazovali šance a vzápětí přišel trest ze standardní situace soupeře. Herně jsme byli lepší, ale neproměňování šancí nás dnes připravilo o vítězství.
2:3p

Sestavy

SK Slavia Praha

Grégr - Šimůnek, Husenský, Hovorka, Zajac – Mařík (76. Telvák), Slezák (46. Štochl) - Vávra, Havlina, Gábor (60. Tichý) – Herman

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 16. Havlina 64. Štochl Penaltový rozstřel: 3:4

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články