Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Pardubice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Pardubice"

5:0
(3:0)
7. kolo, 24. 10. 2014
7. kolo, 24. 10. 2014
SK Slavia Praha - FK Pardubice
Branky: Branky: 2 Mareš (jedna z p.k.), Havránek, Schneider, Lauricella
Komentář asistenta trenéra Zdeňka Blažka: Dohrávané utkání 8. kola ČLD - U 16, Slavia Praha proti FK Pardubice se hrálo na měkkém a mokrém terénu, na hřišti SC Horní Počernice.
V prvním poločase se s těžkým terénem lépe vypořádali hráči Slavie, kteří vstřelili první branku ze skrumáže v pokutovém území. Obě mužstva předváděla hru plnou nepřesných přihrávek, přesto po půl hodině hry Slavia zvýšila z pokutového kopu druhým gólem. Těsně před přestávkou se po pěkné akci podařilo Slavii vsítit třetí branku.
Ve druhém poločase vystřídala obě mužstva řadu hráčů a utkání se dohrálo za mírné převahy hráčů Slavie, kteří zaznamenali další dvě branky. Přes dobrý výsledek je na naší hře stále co zlepšovat!
5:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Pochylý – Stojka (41. Lauricella), Schneider, Beňo, Kotěra – Cejnar (60. Douděra), Bielesz (50. Mruvčínský), Havránek – Stříbrský (41. Suk), Mareš, Petrák

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 2 Mareš (jedna z p.k.), Havránek, Schneider, Lauricella

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články