Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha"

1:2
(0:2)
16. kolo, 25. 10. 2014
16. kolo, 25. 10. 2014
FK Pardubice - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 88. soupeř(pk) – 15. Pecháček, 40. Batka(pk)
Komentář trenéra Martina Poustky: Herně vcelku vydařené utkání, a to především v prvním poločase, kdy kluci hýřili velkou aktivitou a chutí. Prakticky každou akci dokázali dovést do zakončení, na útočnou fázi se dalo také hezky koukat a skóre mohlo narůst. Po vystřídání nastal herní útlum, naše hra už nebyla tak plynulá a domácí z toho vytěžili určitý tlak. Klukům děkujeme za přístup i herní projev, na který se pokusíme navázat proti Karviné.
1:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal, Žárský (60. Sluka), Routek, Gilián, Pelyak, Čapek, Veselý (65. Doležal), Kocourek (78. Tichý), Valenta (75. Vavrouš), Pecháček (85. Husenský), Batka

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 88. soupeř(pk) – 15. Pecháček, 40. Batka(pk)

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Žáci sehráli derby se Spartou, dorostenci zvítězili v Pardubicích

9. 4. 2024
Starší žáci sehráli vyrovnaná derby se Spartou. Dorostenci si poradili s Pardubicemi a odváží si dvě výhry. Skvělé fotbalové dovednosti předvedly přípravky na Tempu. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slaviatalent pokračuje. Vypisujeme termíny do konce sezony

8. 4. 2024
Projekt tréninků pro veřejnost pro děti v přípravkovém věku bude pokračovat i po zbytek jarní části sezony. Neváhejte a hlaste se na volné termíny.

Další články