B-tým: Bezbranková remíza v Chrudimi | SK Slavia Praha
Více

B-tým: Bezbranková remíza v Chrudimi

0:0
(0:0)
26. kolo, 6. 5. 2023, Za Vodojemem, Chrudim
26. kolo, 6. 5. 2023, Za Vodojemem, Chrudim
MFK Chrudim - SK Slavia Praha B
Béčko si v Chrudimi vytvořilo řadu příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Domácí pak v závěru neproměnili penaltu. Ani jeden z týmů se tak gólově neprosadil.

Z A-týmu tentokrát za béčko nastoupili Jan Stejskal, Jan Bořil a Ondřej Kričfaluši.

Slávisté začali utkání aktivně dvěma střelami zpoza vápna, Martin Šubert a Michal Hošek ale mířili těsně mimo branku. Dvě zajímavé příležitosti si připsali také domácí, hlavička po rohovém kopu a zakončení po brejku ale skončilo v náručí Jana Stejskala.

Do dalšího zakončení slávistů se po centru Jana Bořila dostal Ebrima Singhateh, ve skluzu branku jen těsně minul. V další velké příležitosti sešívaných přihrával Ebrima Singhateh na Štěpána Berana, který na míč jen těsně nedosáhl.

Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Také druhý poločas začal velkým tlakem sešívaných. Albert Labík skvělou střelou protáhl brankáře. V dalších šancích Martin Šubert a Ebrima Singhateh zakončovali těsně vedle. O malou chvíli později pak Ebrima Singhateh trefil z hranice vápna tyč.

Slávisté byli nebezpeční, domácí se pak dostávali do rychlých protiútoků, které ale nedokázali proměnit ve vážnější příležitost.

V 87. pronikal útočník domácích do vápna, kde byl podle názoru rozhodčích faulován. Penaltu Skwarczeka ale fantasticky vychytal Jan Stejskal!

Slávisté bohužel své velké šance neproměnili. A jelikož domácí v závěru také penaltu neproměnili, utkání skončilo bez gólu.

0:0

Sestavy

MFK Chrudim

Floder – Kesner (C), Hašek, Míka, Skwarczek – Řezníček – Průcha, Záviška (89. Jančura), P. Juliš (66. Straka), Kodýdek (46. Halász) – Látal (66. Jedlička)

SK Slavia Praha B

​Stejskal - Konečný, Kričfaluši, Bořil - Hošek, Nikl, Kopáček (78. Hájek), Labík- Beran (78. A. Pudil), Singhateh, Šubert (68., Planka)

Detaily utkání

Žluté karty
Míka
Rozhodčí
Machálek – Žurovec, Pospíšil

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články