Zbyněk Pospěch a Martin Poustka hosty výroční besedy v Žilově | SK Slavia Praha
Více

Zbyněk Pospěch a Martin Poustka hosty výroční besedy v Žilově

Zbyněk Pospěch, Martin Poustka a Soňa Nouzáková se zúčastnili výroční schůze odbočky přátel Slavie v Žilově. Text o setkání připravil Dr. Michal Dobiáš – 1. místopředseda OP.

PRAHA/ŽILOV - Zbyněk Pospěch, Martin Poustka a Soňa Nouzáková se zúčastnili výroční schůze odbočky přátel Slavie v Žilově. Text o setkání připravil Dr. Michal Dobiáš – 1. místopředseda OP.


Na pátek 27. ledna 2012 naplánovali Žilovští slavnostní schůzi a očekávali, zda se jí podaří vyšperkovat vedle tradičních zástupců vedení a sekretariátu OP i účastí zástupců SK Slavia – fotbal, a.s.. A určitě nebyli zklamáni. S úderem 18. hodiny posílilo téměř zaplněný žilovský sál trio hostů z fotbalové Slavie – ředitelka komunikace Soňa Nouzáková, člen realizačního týmu Martin Poustka a hráč A týmu Zbyněk Pospěch.



Po úvodním představování se rozvinula čilá beseda, kde se přítomní ptali na vše, co se milované Slavie týká. Na Soňu Nouzákovou směřovaly dotazy ohledně tak potřebného zázemí pro fanoušky – vedle informací o připravovaných změnách struktury oblíbeného Poločasu se přítomní dovídali  i o dalších akcích pro fanoušky.



Martinu Poustkovi příslušely informace o stávajícím kádru, o nadějích, posilách i o vývoji v mládežnických kategoriích, o něž se Slavia vždy oprávněně mohla opírat a kde každý zároveň cítí fakt, že o mnoho nadějných fotbalistů Slavia v posledních letech netakticky přišla, což by se už určitě stávat nemělo.

           

Příjemně překvapil svým vystoupením i Zbyněk Pospěch, který však má v současnosti snad jen přechodné problémy způsobené zraněním. Vyprávěl o svých působeních v domácích i zahraničních klubech, rád vzpomíná například na působení v Liberci, naopak doslova černou můrou byla jeho epizoda v brněnském fotbale, kde především kvůli tvrdohlavosti agenta nemohl dlouhý rok hrát a přestup do Slavie po vyřešení celé kauze bral jako dar z nebes. I díky tomu se chce Slavii odvděčit poctivými výkony a za důvěru se odměnit dalšími úspěšnými starty. K tomu mu všichni upřímně popřáli především brzké uzdravení.


Dr. Michal Dobiáš, 1. místopředseda OP


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články