ZMĚNA: První zápas s čínským týmem Jiangsu Suning | SK Slavia Praha
Více

ZMĚNA: První zápas s čínským týmem Jiangsu Suning

MARBELLA/BENAHAVIS – V zápasovém programu španělského soustředění A-týmu došlo ke změně. V prvním utkání se sešívaní utkají s čínským týmem Jiangsu Suning.
Z organizačních důvodů došlo ke změně v programu. Ve středu 27. ledna se sešívaní utkají s čínským týmem Jiangsu Suning, v pátek bude program pokračovat s duelem s jihokorejským Samsung Suwon.

Z původního programu vypadl duel s Krasnodarem a střetnutí s Dynamem Kyjev se tak posune na 5. února, duel s předním týmem ukrajinské ligy bude tedy generálkou na jarní část SYNOT ligy.

V úterý jsou na programu dva tréninky. Ten dopolední už mají sešívaní za sebou a na programu byla zejména hra s míčem. Pilovaly se přihrávky, kombinace a hlavně zakončení. K vidění bylo mnoho gólové radosti, na což se můžete podívat ve fotogalerii na Facebooku.

Aktuální zápasový program:

27. ledna, 16:00: Slavia – Jiangsu Suning (Stadium Jose Burgos, Coin)
29. ledna, 16:00: Slavia - Samsung Suwong (Marbella)
1. února, 16:00: Slavia - Lech Poznaň
5. února, 16:00: Slavia - Dynamo Kyjev

Představení soupeře: Jiangsu Suning F.C.

Klub založený v roce 1958 nyní hraje Čínskou Superligu (v originále Chinese Super League). Jiangsu Suning je jedním z klubů, které se podílely na založení nejvyšší profesionální soutěže v Číně. Nejvyššího umístění v lize dosáhl v roce 2012, kdy skončil na druhém místě. Mezi další úspěchy pak patří výhra Čínského FA Superpoháru v roce 2013 a také výhra Čínského FA Cupu v roce 2015. V poslední sezoně Čínské Superligy obsadil tým Jiangsu desáté místo. Současným trenérem Jiangsu Suning je Daniel Petrescu, bývalý rumunský reprezentant, který hrál například za týmy Steaua Bukurešť nebo Chelsea, se kterou vyhrál tehdejší Pohár vítězů pohárů a také evropský Superpohár. Jako trenér působil mimo jiné v týmech Kuban Krasnodar nebo Dynamu Moskva.

Na úterním dopoledním tréninku bylo k vídění mnoho gólové radosti. Jen tak dál!

Zveřejnil(a) SK Slavia Praha dne 26. leden 2016

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články