ŽIVĚ: Prvním soupeřem na herním soustředění je Rapid Vídeň | SK Slavia Praha
Více

ŽIVĚ: Prvním soupeřem na herním soustředění je Rapid Vídeň

Od 18:00 nastoupí Slavia v rakouském Welsu k prvnímu ze čtyř plánovaných přípravných zápasů na herním soustředění, soupeřem sešívaných bude SK Rapid Vídeň.

V brance nastoupí v základní sestavě Ondřej Kolář, před ním budou ve středu obrany působit Jakub Jugas a Michael Ngadeu, na krajích obranné řady pak Vladimír Coufal, ten bude hrát vpravo, na levé straně pak Jaroslav Zelený.

Pozici defenzivního záložník zaujme Ondřej Kúdela, spolu s ním budou ve středu zálohy Josef Hušbauer a Jan Sýkora. Pravá strana zálohy bude patřit Micku van Burenovi, opačný kraj Jaromíru Zmrhalovi. V útoku se bude rvát Stanislav Tecl.

Hráči, kteří do dnešního utkání nezasáhnou, mají zdravotní problémy.

Sestava: Kolář – Coufal, Jugas, Ngadeu, Zelený – Kúdela – van Buren, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal - Tecl

Náhradníci: Frydrych, Pokorný, Valenta, Souček, Auer, Musa, Bořil, Škoda

ŽIVÝ PŘENOS:


Zkrácený online přenos najdete zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články