Výsledky mládeže: U15 stále bez ztráty bodu | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U15 stále bez ztráty bodu

PRAHA - Mládežnické soutěže směřují do svého závěru, dorostenecké týmy čekají do konce podzimní části tři utkání. Poslední dva duely mají před sebou týmy starších žáků U15 a U14, oba celky jsou v čele svých soutěží.

SKSU19

FC Zbrojovka Brno – SK Slavia Praha 6:0 (3:0)
Branky:
35. a 46. Zikl, 31. a 74. Doubravský, 18. Krejčí, 84. Holman
Sestava: Radimský - Schneider, Drozda, Vlček, Kosek - Petrák, Valenta - Havránek (46. Beňo), Hönig, Krobot (77. Pek) - Čerňanský (57. Čvančara)

Reportáž z vysoké prohry v Brně zde.

SKSU18

SK Slavia Praha – Dynamo České Budějovice 7:0 (3:0)
Branky:
2x Vaněk, Bývalec, Ielitro, Pek, Sodoma, Zinhasovič
Sestava: Svítil – Janoušek, Mach, Bejbl (69. Krupička), Ielitro – Vaněk, Pek, Zinhasovič – Havránek (58. Suk), Bývalec, Sodoma (68. Valenta)

SKSU17

FC Zbrojovka Brno – SK Slavia Praha 0:6 (0:1)
Branky:
43., 52. a 66. Zeronik, 38. Vlasák, 42. Kubáň, 60. Eichler
Sestava: Markovič - Hošek (68. Matys), Walter, Kopáček, Schneider - Kubáň, Červ (68. Křišťan), Eichler - Douděra (61. Bývalec), Vlasák (61. Toula), Zeronik

Report z utkání zde.

SKSU16

SK Slavia Praha – MK Talents 6:0 – přípravné utkání
Branky:
2x Douděra, 2x Vlasák, Kulhavý, Kopáček

SK Slavia Praha – Dynamo České Budějovice 3:0 (1:0)
Branky:
28. Douděra, 47. Vlasák, 48. Toula
Sestava: Fülöp – Matys, Toula (67. Garagič), Šubert (53. Hroník), Vlasák (53. Štěpnička), Kulhavý, Douděra (67. Hájek), Podrápský, Křišťan, Kopáček, Hrubeš

SKSU15

SK Slavia Praha – FC Slovan Liberec 1:0 (1:0)
Branky
: 8. Kordiak
Sestava: Šmerda – Náprstek, Behenský, König (36. Šmicer), Kordiak (36. Horský), Veliký, Vorel, Višinský, Krunert (54. Snětivý), Langhamer, Málek (47. Pech)

SKSU14

SK Slavia Praha – FC Slovan Liberec 3:0 (2:0)
Branky:
17. a 48. Tischler, 22. T. Beran
Sestava: Slavata - Fatrle (36. Moravec), Sládek, Trédl, Krstevski (36. Labík), Čížek (43. Měkota), Novák (36. Jinoch), Beran Š. (36. Ambros), Tischler, Beran T. (42. Beneš), Reichl

Výhru nad Libercem hodnotil trenér
Matěj Laža: „V neděli jsme po dvou týdnech bez mistrovského utkání přivítali soupeře z Liberce. Možná i proto jsme první polovinu poločasu kazili jednoduché přihrávky, málo hráli v pohybu bez míče a prakticky bez zakončení. V sedmnácté minutě jsme poprvé zahrozili a hned gólově. Novák našel přihrávkou za obranu Tischlera a ten už se sám před hostujícím brankářem nemýlil - 1:0. O pět minut později Novák vystihl rozehrávku soupeře a kolmou přihrávkou vyzval Tomáše Berana, který zvýšil na 2:0. Následující minuty jsme hráli na polovině soupeře, který při zisku míče vyrážel do rychlých protiútoků, ale bez výraznějšího zakončení. Další šance měl Tomáš Beran, Štěpán Beran a Reichl, ale bez gólového efektu. Ve 47. minutě zvyšoval hlavou Tischler na 3:0 po volném přímém kopu Ambrose. Bohužel, hra ani ve druhém poločase nepřipomínala hru, kterou chceme hrát. Naše kombinace byla zbytečně upracovaná a opět často nepřesná. I přes přesvědčivý výsledek nemůžeme být s výkonem spokojeni a naší hře musíme v příštích utkáních přidat lehkost a zejména přesnost,“ komentoval utkání Matěj Laža.

SKSU13

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 2:2 (2:2) – přípravné utkání
Branky:
2x Jelínek
Sestava: Tomas - Kopecký, Hunal, Mervard, Pánek - Mikulanda, Lopatář J., Planka - Jelínek, Kruhlyk, Fiker (Lopatář A., Kučera, Bárta, Hejduk)

Přípravné utkání v Plzní hodnotil
Ondřej Jura:
„V Plzni jsme sehráli velice kvalitní utkání. Hned v úvodu nás soupeř dostal pod tlak, z čehož vyústila první branka domácích. Tomas sice skvěle vyrazil střelu ze střední vzdálenosti, ale obrana nereagovala na odražený míč, a potom měl již útočník Plzně snadnou pozici. Zanedlouho jsme vyrovnali, když se ze strany krásnou střelou prosadil Jelínek. Po pěti minutách jsme ovšem znova prohrávali, když jsme opět pozdě reagovali na vyražený míč, který chtěl doběhnout sám Tomas, ovšem fauloval domácího útočníka a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. Ten Plzeň proměnila a dostala se do vedení. Od té chvíle jsme postupně převzali iniciativu, podruhé se trefil Jelínek a začínalo se od nuly. V druhé polovině utkání jsme byli lepším týmem na hřišti, ovšem srážely nás neproměněné brankové příležitosti. Utkání, které se hrálo ve vysokém tempu i kvalitě, skončilo nerozhodně 2:2. Nás mrzí, že jsme již ve druhém utkání v řadě nedokázali zachytit úvod zápasu, což nás vždy stálo lepší výsledek,“ řekl k utkání trenér Ondřej Jura.

SKSU12

Neratovice U13 – SK Slavia Praha 2:20
SK Slavia Praha – Karlovy Vary U13 4:0
SK Slavia Praha – Union Vršovice U13 17:2

SKSU11

Neratovice U12 – SK Slavia Praha 0:25
SK Slavia Praha – Karlovy Vary U13 17:2

SKSU10

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 11:14
Branky:
3x Šikal, 2x Sedlák, Horváth, Kadlček, Kračman, Pastyřík, Polák, Raban
Sestava: Brázda, Dřevíkovský, Fuksa, Horváth, Chaluš, Kadlček, Klepáč,Kračman, Pastyřík, Pechar, Polák, Potměšil, Raban, Sedlák, Skokan, Šikal

Derby hodnotil trenér David Pilař:
„Utkání hráno na dvou hřištích v rozestavení 5+1 4x17 minut s výsledkem 11:14. V tomto zápase nám vůbec nevyšel začátek utkání v první čtvrtině na jednom hřišti, kde byl rozdíl 5 branek pro Spartu. Pro mě nepochopitelné ztráty míče, špatné řešení herních situací. Po přestávce, kdy si kluci sami mezi sebou vše vyříkali, se hra v našem podání hodně změnila k lepšímu. Pak si myslím, že už byla hra odpovídající, i když nás srážela neproduktivita v útočné části, kde jsme ani vyložené šance nedokázali proměnit, bohužel. Také někteří naši hráči po ztrátě míče už nechtěli jít zpět a získat ho, byli statičtí. Tato skutečnost nás připravila o lepší výsledek. Chtěl bych pochválit naše nové hráče kteří do derby naskočili, jejich výkony jsou pro nás velkým příslibem do budoucna. Škoda také, že jsme nemohli vyběhnout v silnější sestavě do tohoto zápasu, neboť čtyři hráči byli z různých důvodů mimo hru. Ale to není žádná omluva. Spartě gratuluji k výhře i předvedené hře a myslím si, že toto utkání bylo opět velmi kvalitní, tentokrát s vítězstvím našeho rivala. Těšíme se na naše další klání, která nás oba dva posouvají dále,“ řekl trenér David Pilař.

SKSU9

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 45:13

Výhru v derby hodnotil trenér Jan Kočí: „Zápas se odvíjel jednoznačně v naší režii. Dominantní výkon jsme předváděli hned od začátku a konečně v zápase se Spartou jsme byli i efektivní v zakončení. Zápas skončil naší výhrou v poměru 45:13,“ řekl trenér k úspěšnému derby.

SK Slavia Praha – Hradec Králové 19:14

Druhý vítězný zápas hodnotil Jan Kočí: „Zápas se hrál na jednom hřišti systémem 5+1 a náš tým opět bavil skvělou hrou, založenou na perfektní hře jeden na jednoho a stále se zlepšující se souhře. Zápas jsme dovedli do vítězného konce 19:14,“ řekl k další výhře trenér.

SKSU8

SK Slavia Praha – Bohemians 1905 U9/U8 28:32

SKSU7

SK Slavia Praha – Bohemians 1905 U9 38:38




Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články