Výsledky mládeže: U11 vyhrála na Bayernu! | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U11 vyhrála na Bayernu!

Podzimní část mládežnických soutěží pomalu spěje do svého závěru. Uplynulý týden byl výrazně poznamenán počasím, své mistrovské zápasy tak odehrály pouze dorostenecké týmy. Tým U11 hrál v sobotu na půdě Bayernu Mnichov, který dokázal porazit.

SKSU19 

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 3:2 (1:1) po pokutových kopech
Branky:
29. a 59. Čerňanský - 43. Samko, 47. Kadlec
Sestava: Radimský - Schneider, Drozda, Macháček, Kosek - Petrák, Valenta - Havránek (78. Pek), Sintean, Krobot - Čerňanský

SKSU17

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 6:0 (2:0)
Branky: 20., 57. a 59- Zeronik, 9. a 41. Kubáň, 79. Vít
Sestava: Markovič - Hošek (73. Starý), Vlček, Walter (73. Brojo), Schneider - Eichler, Červ, Vít, Žambůrek - Zeronik (68. Bývalec), Kubáň (55. Vlasák)
Reportáž z utkání s Hradcem Králové najdete zde.

SKSU18

Meteor Praha VIII U19 - SK Slavia Praha 2:1 (0:1)
Branky: 60. Vetešník, 73. Houdek - 3. Vlastní
Sestava: Ljubanović - Janoušek, Mach (46. Vaněk), Krupička, Ielitro - Zinhasović, Brojo, Bejbl - Suk (80. Svítil), Bývalec, Sodoma (65. Hrubeš)

SKSU16

Meteor Praha VIII U17 - SK Slavia Praha 1:2 (0:1)
Branky: 47. Podzimek - 25. Douděra, 64. Křišťan
Sestava: Fülöp - Matys, Starý, Podrábský (55. Hrubeš),Leitl - Štěpnička (22. Kopáček), Křišťan, Šubrt (55. Veliký) - Douděra, Kulhavý, Toula

Hodnocení utkání trenéra Petra Mikolandy:
„Zápas hraný na UMT, která byla velikostně na spousty osobních soubojů, jenž vyhovovaly domácím. Ti se na nás dobře připravili a dobrou taktickou vytrvalostí a připraveností nám dělali problém v přechodové fázi. Nedokázali jsme tolik kombinovat a dostávali domácí do hry naší zbrklostí, nekvalitními kopy a jednoduchými ztrátami na polovině hřiště. Pokud jsme se vyvarovali soubojů a dali míč do kombinace, byli jsme lepší a nechali domácí jen běhat. To bohužel bylo ale jen pár záchvěvů, jelikož jinak jsme byli opravdu spíše v soubojích. Šli jsme do vedení díky jednoduché a krásné akci na levé straně a dobrému čtení hry ve vápně. Poté jsme kontrolovali hru. Druhá půle byla lehce zlepšená, ale šance přicházely na obou stranách a nebylo jich moc. Domácí využili naší zbytečné žluté karty a v deseti hráčích jsme si nedokázali pohlídat pravou stranu. Opět se ukázalo pravidlo žluté karty, kdy na deset minut hráč musí mimo hřiště. Kluci to ale i za stavu 1:1 zvládli velice dobře, a když jsme na hřišti byli opět početně v celé síle, udeřili jsme. Douděra si s Křišťanem několikrát vyměnili míč a zakončení už poté bylo jen příjemným zhodnocením této akce. Zasloužená, ale velice tvrdě vybojovaná výhra, kterou nám domácí dokázali znepříjemnit a velice nepříjemným výkonem nás potrápit. Kluci ale opět ukázali, co umí, a i jak jsou charakterově nastavení na další výhru v pražském derby,“ řekl k bojovnému utkání na umělé trávě trenér týmu U16.

SKSU14

SK Slavia Praha - Háje U15 7:1 (0:0) - přípravné utkání
Branky: 2x T. Beran, 2x Š. Beran, Růžička, Labík Jinoch

SKSU13

AC Sparta Praha - SK Slavia Praha 2:0 (1:0) - přípravné utkání

SKSU11

Bayern Mnichov - SK Slavia Praha 0:1 - přípravné utkání
Branky: Čížek
Sestava: Dostalík - Naskos, Jelínek, Belžík, Suchar, Čížek, Sládek, Korenc, Kubík, Kotrba, Volek, Vlček, Kroupa, Beran

Nedělní zápasy týmů U15 - U9 byly kvůli povětrnostním podmínkám odložena.

SKSU8

Viktoria Žižkov U9 - SK Slavia Praha 42:17

SKSU7

Viktoria Žižkov U8 - SK Slavia Praha 16:36

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články