Výsledky mládeže: Triumf přípravek a pokračující jízda žáků | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: Triumf přípravek a pokračující jízda žáků

Žákovské týmy U15 a U14 čekaly o víkendu předposlední zápasy podzimní části soutěže, oba celky vstřelily Příbrami shodně osm branek. Přípravky U11 a U9 ovládly víkendové turnaje.
Dorostenecké týmy o víkendu svá utkání kvůli reprezentačním povinnostem nehrály.

SKSU15

Příbram – SK Slavia Praha 1:8 (1:6)
Branky:
2x Langahmer, 2x Kordiak, Náprstek, Behenský, Veliký, Višinský
Sestava: Šmerda – Náprstek, Behenský (36. Maňas), Brejcha (36. König), Snětivý (36. Krunert), Kordiak (36. Pech), Veliký, Vorel, Višinský, Šmicer (36. Málek), Langhamer

SKSU14

Příbram – SK Slavia Praha 3:8 (0:4)
Branky:
5x Tischler, Beneš, Š. Beran, T. Beran
Sestava: Slavata - Krstevski (36. Labík), Trédl (36. Trédl), Měkota, Moravec - Ambros (36. Čížek), Jinoch, Beran Š. - Beran T., Beneš (50. Gothard), Tischler

Utkání v Příbrami hodnotil trenér
Matěj Laža: „Nedělní odpoledne jsme dostali možnost sehrát mistrovské utkání na kvalitně připraveném trávníku na hlavním stadionu v Příbrami. První poločas jsme dobře kombinovali ve středu hřiště a nepustili soupeře do zakončení. Sami jsme vstřelili čtyři branky, o které se postarali všichni naši útočníci. Ve druhém poločase nás domácí hned v úvodu zaskočili brankou, která nás na chvíli dostala z tempa. I přes krátký výpadek jsme ale dokázali ve druhém poločase vstřelit opět čtyři branky a pokračovali v naší hře po zemi, která už ale nebyla tak přesná jako v první půli. Bohužel ke vstřeleným brankám jsme zároveň nepřidali tak kvalitní činnost před naší brankou a soupeř nás za naše zaváhání trestal a přidal další dvě branky. Utkání tak skončilo hokejovým výsledkem 8:3,“ řekl k utkání trenér Matěj Laža.

SKSU13

FK Pardubice – SK Slavia Praha 0:3 (0:1) – přípravné utkání
Branky:
Fiker, Hunal, Toula
Sestava: Tomas - Bárta, Hunal, Mervard, Huňa - Lopatář J., Mikulanda, Kruhlyk - Jelínek, Toula, Fiker (Lopatář A., Pánek)

Přípravu v Pardubicích hodnotil trenér
Ondřej Jura: „Do utkání jsme nastoupili dobře a hned od začátku jsme měli míč pod kontrolou. Po deseti minutách jsme Pardubice dostali pod velký tlak, ale vyhořeli jsme na koncovce. Do poločasu jsme si vypracovali celkem pět ložených šancí, ovšem prosadil se pouze Toula. Dokázali jsme dobře kombinovat, držet míč, ale koncovka byla jediná věc, se kterou jsme nemohli být za poločas spokojeni. V druhém dějství se nám podařilo brzo skórovat, když se z pozice obránce prosadil Fiker a soupři jsme odskočili na rozdíl dvou branek. Poté jsme dokázali v obraně vyrobit dvě chyby v rozehrávce, což soupeř naštěstí nedokázal potrestat. Do konce utkání jsme pokračovali v kvalitní hře, ovšem opět jsme nedokázali proměňovat šance. Skóre v závěru utkání završil po rohovém kopu Hunal. Pardubice jsme až na pár situací nepustili do koncovky, do defenzívy jsme hráli zodpovědně a s patřičnou agresivitou. Utkání jsme měli po celé dějství pod kontrolou, proto můžeme být s herním projevem spokojeni,“ byl s utkáním spokojen trenér Ondřej Jura.

SKSU12

Meteor Praha U13 – SK Slavia Praha 1:8

SKSU11

Metoer Praha U12 – SK Slavia Praha 8:7

Týmy U11 a U9 se o víkendu účastnily vícedenních turnajů. Jak se jim dařilo? Více v článku.

SKSU10

SK Slavia Praha – Tempo Praha U11 32:15

SKSU9

SK Slavia Praha – Tempo Praha U10 41:11

SKSU8

SK Slavia Praha – Dukla Praha U9 51:24

SKSU7

SK Slavia Praha – Dukla Praha U8 35:22


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články