Výluka tramvajové trasy: Přijďte do Edenu včas | SK Slavia Praha
Více

Výluka tramvajové trasy: Přijďte do Edenu včas

PRAHA – Pokud se chystáte podpořit sešívané v těchto dnech do Edenu, počítejte s dopravním omezením v okolí stadionu.

Chystáte-li se na zápas do Edenu městskou hromadnou dopravou, počítejte s možným zdržením a raději dorazte do Edenu s předstihem. Před stadionem pro vás bude nachystána fanzóna, která otevírá už v 17:00.

Z důvodu rekonstrukce tramvajové trati ve Vršovické ulici je totiž od soboty 27. února 2016 až do 12. dubna 2016 přerušen provoz tramvají v úseku Koh-i-noor – Kubánské náměstí. Mezi stanicemi Kubánské náměstí – Čechovo náměstí je zavedena náhradní autobusová doprava X7.

Provoz autobusových linek 135, 136, 150 a 213 zůstává beze změn. Pokud cestujete na utkání metrem, můžete vystoupit na stanici Želivského a využít autobusové dopravy.

Veškeré informace ke změnám v provozu městské hromadné dopravy naleznete zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články