Vstupenky do Teplic v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Teplic v prodeji

Slavia v posledním ligovém kole vyjíždí k venkovnímu zápasu do Teplic. Lístky do sektoru hostů jsou v online prodeji a budou se prodávat i na pokladnách v den zápasu.

Utkání 30. kola HET ligy v Teplicích se hraje v sobotu 26. 5. od 16 hodin. Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů, který se nachází v sektorech 38 a 39 na východní tribuně. V sektoru hostů musí být dle informací z teplického klubu všichni fanoušci Slavie, kteří na sobě budou mít slávistický dres, šálu, tričko, apod.

Online prodej

Lístky na zápas a stejně tak do sektoru hostů je možné koupit v online prodeji. Vstupenka pro muže stojí 110 korun, pro ženy 55 korun a pro děti do 150 cm je vstup zdarma s nutností mít lístek.

V online prodeji si kupující zvolí pouze pohlaví, jinak se lístky kupují bez vybrání konkrétního místa. Fanoušci Slavie pak vstupují s lístkem do sektoru hostů vstupem G a H. Pokud si zakoupíte vstupenku v internetovém prodeji a půjdete do sektoru hostů, je potřeba ji mít vytištěnou. Na ostatních vstupech postačí vstupenka v mobilním telefonu.

Prodej na místě

V den zápasu budou pokladny otevřeny od 14 hodin, tedy dvě hodiny před výkopem. Na místě bude cena vstupenek vyšší než v online prodeji, muži zaplatí 130 korun, ženy 65 korun a děti budou mít stále vstup zdarma.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články