Víkendové výsledky mládeže: U19 vede o osm bodů | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky mládeže: U19 vede o osm bodů

PRAHA - Podívejte se na přehled výsledků slávistické mládeže z uplynulého víkendu. Největší radost slávistické veřejnosti jistě dělám Slavia do 19 let, který vede dorosteneckou ligu o osm bodů!
FC Slovan Liberec U19 - SK Slavia Praha U19 0:2
Branky: Fotr, Mysliveček
Slavia vede tabulku o osm bodů před druhou Olomoucí a o dvanáct před třetím Brnem. V sobotu přivítají sešívaní Jihlavu.


Slavia U18 - Olympia Hradec Králové U19 3:4 (1:1)
Branky
: 39. Bezdička, 67. Broukal, 69. Routek
Sestava: Jakimezcko, Routek, Broukal, Gilián, Pelyak, Kocourek, Čapek, Pecháček, Bezdička (65. Adaev), Kuchta (70. Kubec), Doležal (46. Červenka)

Komentář asistenta trenéra Martina Hladíka: Utkání hrané na těžkém mokrém terénu jsme dnes neodehráli dobře. Nedokázali jsme hru zjednodušit a přizpůsobit těžkým podmínkám a zkoušeli jsme věci, které byly na tomto těžkém terénu nerealizovatelné. Po celý zápas nás srážel vysoký počet nepřesností a nevynucených chyb, kterými jsme sami sebe dostávali pod tlak. Bohužel 3 ze čtyř branek jsme dostali po našich hrubých chybách, které velmi dobře a houževnatě bojující a hrající soupeř využil.


Jablonec U17 - Slavia U17 1:3
Branky Slavie:
Tichý (2x), Jakab z pen.
Sestava: Lisa, Schulz, Husenský(41 Hovorka), Jakab, Tichý, Mařík, Badocha, Čermák( 53 Vávra), Havlina( 50 Gábor), Heřman( 60 Pěnkava), Veselý.

Komentář trenéra Miroslava Jíry: Druhý jarní zápas v Jablonci  jsme ovládli od prvních minut a na hřišti herně dominovali. Dařilo se nám konstruktivně zakládat útočné akce od obránců a díky dobrému pohybu naší záložní řady jsme hru kontrolovali. Bohužel v útočné fázi hry jsme nebyli efektivní a nedařilo se nám dlouho proměňovat naše brankové příležitosti. Až ve 25 min. pronikl odvážně do pokutového území soupeře záložník Čermák a připravil ideální pozici pro obránce Tichého, který akci zakončil důraznou střelou. Chvíli na to byl v pokutovém území soupeře faulován opět obránce Tichý a stoper Jakab se z penalty nemýlil. Další šance jsme už bohužel neproměnili a tak jsme šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Úvod 2. pol. nám opět vyšel výborně, ve 46 min. skvěle centroval Badocha a Tichý se akrobaticky do centru položil a nádhernou brankou zvýšil již na 3:0 pro Slavii. Bohužel v závěrečné dvacetiminutovce jsme herně polevili a Jablonec zaslouženě zkorigoval na konečných 1:3 pro Slavii. Jsem rád, jakým způsobem kluci odehráli 1. pol. a hráli podle trenérských pokynů, neboť hru jednoznačně kontrolovali. Hráli s velkou chutí a výborným pohybem všech hráčů na hřišti. Škoda, že jsme zejména v 1. pol. nevstřelili více branek a nejvíce mě mrzí, že se neprosadili naši útočníci gólově. Doufám, že s Bohemkou odehrajeme kvalitní utkání a budeme pokračovat v naší společné fotbalové filozofii.


Jablonec U16 – Slavia U16 2:2 (2:0)
Branky Slavie:
25. a 29. Havrda
Sestava: Přibyl - Souček, Pek, Stropek, Pardubský - Žežulka, Lauricella (55. Krištof) - Krejdl (40. Kovařík), Petrák (40. Král), Havrda (55. Vyleta), Sodoma (40. Novák)

Komentář trenéra Martina Hyského: V sobotním slunečném poledni se hrál zápas na velice kvalitní umělé trávě v Jablonci. Hřiště mělo klasické ligové rozměry, na kterých nejsme moc zvyklí hrát. Přál bych si, abychom na takovýchto rozměrech strávili co nejvíce času. K samotnému utkání: Byl to od nás zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme hráli velice dobře, kontrolovali jsme hru, byli jsme jasně lepším mužstvem, vypracovali jsme si minimálně pět gólových situací a proměnili jsme pouze dvě. Mimoto jsme měli ještě několik přečíslení, ale nedařila se nám finální přihrávka. Ve druhém poločase jsem nebyl spokojený s hrou naší obranné čtyřky, hlavně s naší pravou stranou, ze které jsme inkasovali obě branky. Ani naše ofenzivní hra nebyla tak přesná, postrádala kvalitu a zápas se stal vyrovnaným. I přesto jsme si vypracovali dvě stoprocentní šance, které jsme zahodili. Soupeř vyrovnal a v závěru jsme klidně mohli i prohrát. Je to pro nás určitě ztráta, takovéto zápasy musíme zvládnout jak herně, tak i výsledkově mnohem lépe.


Slavia U15 – Příbram U15 3:0 (1:0)
Branky:
Navrátil (2x), Mareš
Sestava: Pochylý – Kotěra, Schneidr, Straka, Doudera – Cejnar, Bielesz, Havránek – Navrátil, Mareš, Bílek

Komentář trenéra Pavla Vyhnala: Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, ale soupeř, který na nás vyrukoval s předsunutým presinkem, byl proti. V mnoha případech nás svým presinkem donutil k chybám a ve dvou případech nás podržel výborný Pochylý v brance. Přesto jsme si v prvém poločase vytvořili několik slibných příležitostí. Po jedné z nich jsme byli úspěšní po rohovém kopu, kdy Bielesz skvěle našel Navrátila na zadní tyči a ten nezaváhal. Ve druhém poločase jsme se hned v úvodu uklidnili druhou brankou, když Havránek na půlící čáře vyzval kolmou přihrávkou do brejku Navrátila a ten byl opět úspěšný. Od této chvíle jsme zápas již kontrolovali a ještě přidali třetí branku po vydařené střele Mareše zpoza vápna. Jsme rádi ,že naše koncovka byla produktivnější než minulý týden!


Slavia U14 – Příbram U14 0:5 (0:3)
Sestava:
Svítil – Vaněk (45. Vaska), Slavata, Valenta, Ielitro – Peričevič (36. Radimský), Pek, Nový – Hrobník (36. Pátek), Čvančara, Chocholouš (36. Novák)

Komentář trenéra Rostislava Kohoutka: Výsledek hovoří za vše. Soupeř byl nad naše síly. Musíme si uvědomit, že nosíme dres Slavie Praha, ale jen toto nestačí! I v tak nepovedeném utkání se dají najít dobré věci. Nic jiného než přístup k tréninku a kvalitní práce nás dál neposune. Musíme se z této porážky co nejdříve oklepat a hlavně se z ní poučit. Rádi bychom poděkovali za podporu rodičů a diváků, kteří nám fandili i za nepříznivého stavu a nadále nás budou podporovat. Děkujeme.


SK Benešov U13 – Slavia U12 4:17 (1:3, 1:7, 1:2, 1:5)
Branky Slavie:
5 Hroník, 4 Gabriel, 2 Linhart, 1 Kopáček, Kadlec, Starý, Toula, Kulhavý, Křišťan

Komentář trenér Jakuba Šlitra: Do zápasu s o rok starším mužstvem Benešova jsme vstoupili na obou polovinách velmi dobře a zdařilými kombinacemi jsme se dostali do vedení. Bohužel v nastolené hře dokázala pokračovat pouze jedna polovina, která předváděla velmi pohledné akce, kdy byla dominantní v držení míče i v počtu brankových příležitostí, kdežto na druhém hřišti se zápas proti silově vyspělému soupeři změnil spíše v boj než pohledný fotbal. Velkým počtem nepřesností, malým pohybem hráčů bez míče a špatným zajišťováním v obranné fázi se hrál naprosto vyrovnaný zápas. V druhém poločase byla hra na obou hřištích naprosto stejná, tak jak probíhala v prvním. Musíme uznat i kvalitu soupeře, který svou fyzickou převahou a bojovností odehrál velmi dobrý zápas. Kluci v té lepší polovině zaslouží velkou pochvalu za celkovou předvedenou hru a musím pochválit i druhou půlku, které se dnes nedařilo, že i tak utkání zvládla a měla pod kontrolou a věřím, že je to impuls pro další práci do dalších utkání.


SK Benešov U12 - Slavia U11 2:2
Branky Slavie:
Veliký,Starý

Komentář trenéra Přemysla Jakla: Proti staršímu a kvalitnímu soupeři jsme podali dobrý výkon,vypracovali jsme si dostatek brankových příležitostí,ale smůla v koncovce nás připravila o celkové vítězství.Hráči podali dobrý výkon a zaslouží pochvalu.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články