Ve středu 1. února hostíme Zbrojovku Brno | SK Slavia Praha
Více

Ve středu 1. února hostíme Zbrojovku Brno

Slavia má před sebou poslední přípravné utkání před odletem na herní soustředění na Kanárské ostrovy. Ve středu 1. února bude naším soupeřem brněnská Zbrojovka. Zápas začíná ve 14 hodin na umělé trávě v Edenu, vstup je volný.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slavia má před sebou poslední přípravné utkání před odletem na herní soustředění na Kanárské ostrovy. Ve středu 1. února bude naším soupeřem brněnská Zbrojovka. Zápas začíná ve 14 hodin na umělé trávě v Edenu, vstup je volný.

„Ze zápasu se Slovanem Bratislava mám trošku naražený bok, takže do utkání s Brnem nezasáhnu,“ sdělil našemu webu Vitali Trubila. „Každopádně ale budeme chtít vyhrát, jako každý zápas. Na druhou stranu je to příprava, výsledek není tak důležitý. Důležité bude, aby se nikdo nezranil,“ dodal ještě Trubila.

Levý obránce zhodnotil pro náš web dosavadní průběh předsezónní přípravy: „Příprava zatím probíhá v pohodě. Byli jsme na kvalitním kondičním soustředění v Krkonoších. Stál jsem poprvé na lyžích, ale po pár dnech už ze mě byl zkušený lyžař. Zapracoval jsem taky na fyzičce,“ prozradil Vitali.

Slavia odlétá na herní soustředění na Gran Canaria v sobotu v časných ranních hodinách. Po návratu sehraje v neděli 12. února v Edenu generálku proti slovenskému Ružomberoku. Utkání bude mít výkop ve 14 hodin.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články