VIDEO: To byla paráda! Povedená akce Dannyho synů | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: To byla paráda! Povedená akce Dannyho synů

Ve třetím ročníku Slavia International Cup bylo v Edenu k vidění několik krásných fotbalových momentů. Ten nejpovedenější se povedl bratrům Bernardu a Franciscu Gomesovým, synům záložníka A-týmu Slavie Dannyho.

Do konce zápasu ve skupině o deváté místo mezi Slavií a Beijingem Guoan zbývá pět minut. Sešívaní získávají aut na pravé straně hřiště, vhazování se ujímá Francisco Gomes, míč si narazí s Adamem Benešem, následuje nejprve povedená klička, kterou se zbaví dvou soupeřů. Francisco pak přihrávkou našel svého bratra Bernarda, který nejprve obešel obránce, lehkým lobem prostrčil míč zpět na Francisca, ten ho z první svému bratrovi vrátil. Bernardo pak míč poslal levačkou nechytatelně do šibenice.

Velkou radost z povedené akce měl samozřejmě také Danny: „Z gólu a provedení jsem byl nadšený. Byla to krásná akce. Zápas jsem sledoval přímo v Edenu a ze vstřelené branky jsem měl obrovskou radost a hned jsem slavil,“ neskrýval hrdý otec své nadšení.

„Když vidím zápas kluků, tak se jim vždycky po zápase snažím říci, co udělali špatně a co se jim naopak povedlo. Snažím se jim to vysvětlit a poradit hlavně jako otec, ale také jako profesionální fotbalista,“ prozradil Danny, jak pomáhá svým synům v dalším rozvoji. Od svého otce slyšeli mladí fotbalisté slova chvály: „Za gól jsem je samozřejmě pochválil. Jsem pyšný otec a kluci jsou mými idoly,“ řekl portugalský záložník Danny..

Video parádní gólové akce Francisca a Bernarda:




Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články