V sobotu ve 20:05 uvidí Eden vršovické derby | SK Slavia Praha
Více

V sobotu ve 20:05 uvidí Eden vršovické derby

PRAHA – V sobotu večer čeká Vršovice derby mezi Slavií a Bohemkou. Očekáváné utkání 13. kola ePojisteni.cz ligy začne v Edenu ve 20:05.
„Na utkání se těšíme. Po derby se Spartou je to druhé větší pražské derby, protože oba kluby jsou kousek od sebe. Očekávám dobrou atmosféru, že přijde hodně fanoušků. Věřím, že to bude fotbal, na který se bude dát koukat a vítězem na konci budeme my,“ hledí k sobotnímu duelu trenér Jaroslav Šilhavý.

Sešívaní v Jablonci sice remizovali, ale dlouhé série bez prohry pokračuje. „Série není špatná, ale myslím si, že v Jablonci to nebylo ono. To všichni cítíme. Věřím, že podáme určitě lepší výkon než v Jablonci i přesto, že Bohemka je teď v pohodě. Hrají velmi dobrý kombinační fotbal a vyhrávají,“ pochválil trenér Slavie sobotního soupeře.

„I když se soupeř dostal do první poloviny tabulky, tak věřím, že to zvládneme a tři body zůstanou v Edenu,“ dodal kouč sešívaných.

Dobrou zprávou je návrat Milana Škody. „Měl by být fit,“ těší trenéra dobrá zpráva. „Nemůžeme počítat se Simonem Delim,“ dodal trenér. K utkání nebude moci nastoupit ani dlouhodobě zraněný Levan Kenia.

Vršovický souboj vyhlíží i hráči v kabině. „Na zápas se těšíme hodně. Je to hodně zajímavé utkání jak pro nás, tak pro fanoušky. Musíme se teď zase zvednout a pokud možno vyhrát. Uvidíme, jak nám to půjde,“ hlásí obránce Michal Frydrych.

„Bude to těžký a náročný zápas. My musíme ukázat, že se vrátíme zase na naši vítěznou vlnu. Ale víme, že to bude hodně těžké, Bohemka má formu. Dokázala vítězit v těžkých zápasech a vozit body z venkovních zápasů, takže uvidíme. Věřím, že zápas zvládneme,“ zakončil Michal Frydrych.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články