V sobotu poslední domácí zápas sezony! Přijďte si prohlédnout nový pohár! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu poslední domácí zápas sezony! Přijďte si prohlédnout nový pohár!

Přijďte v sobotu podpořit Slavii do Edenu v posledním domácím zápase sezony! A ještě se před zápasem vyfotit s pohárem pro vítěze MOL Cupu. Utkání začíná v 16 hodin.

Focení s pohárem pro vítěze MOL Cupu

  • Od otevření stadionu až do začátku zápasu se můžete vyfotit s trofejí pro vítěze MOL Cupu. Pohár bude umístěn v koridoru naproti vstupu číslo 1 na stadion. Brány stadionu se otevírají ve 14:30 hodin. Dorazte proto včas, ať se stihnete v klidu s vítěznou trofejí vyfotit. Prosíme fanoušky, aby respektovali to, že poháru se nebude možné dotýkat. Trofej bude v koridoru umístěna do začátku zápasu.

Vstupenky na zápas

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 190 korun. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej přímo na našem webu! Lístek si můžete z pohodlí domova vytisknout jako hometicket, případně vyzvednout i na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.
  • Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.
  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky na zápas je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 14 hodin až do začátku zápasu.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s trenérem A-týmu Jindřichem Trpišovským, ohlédnutí za klíčovými zápasy Slavie v končící ligové sezoně a nebo týmový plakát vítězů MOL Cupu. Připravili jsme také přehledný souhrn všech slávistů na hostování nebo vzpomínku ve fotografiích na první titul v novém Edenu, od kterého uplynulo právě 10 let. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • Pro fanoušky jsme opět připravili možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a 2. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. Na východní tribuně budou opět posíleny stánky s občerstvením v sektorech 117 a 118. V teplém jarním odpoledni budou v nabídce opět nanuky. Novinkou jsou vratné kelímky se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. V příští sezoně se už můžete těšit na výběr z širší škály slávistických motivů.

Sektor Rodiče a děti

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit v rámci limitované kolekce trička s logem Slavie a pohárem pro vítěze MOL Cupu 2018. Tričko je vyrobeno ze stoprocentní bavlny a je k dispozici v unisexových velikostech S až 3XL. Cena je 350 korun. Tričko si můžete zakoupit buď přímo v kamenné prodejně Fanshopu v Edenu nebo na eshopu. Ještě před domácím zápasem s Jabloncem bude v prodejně Fanshopu v prodeji i pohárový plakát s fotografií vítězného týmu. Cena bude 50 korun, pro držitele permanentky 25 korun. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Zápas Slavie s Jabloncem začíná v 16 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články