V sobotu od 18:00 v Ďolíčku vršovické derby | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 18:00 v Ďolíčku vršovické derby

PRAHA – Mezi dvěma zápasy s kyperským APOELem v Lize mistrů čeká sešívané 4. ligové kolo. Od 18:00 se svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí na Bohemians.
„Liga jede dál, čeká nás těžký soupeř. Je to pražské derby, na Bohemce to vždy má grády. Bude plný stadion, určitě se na to těšíme,“ hlásí před utkáním trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Červenobílé čeká ve středu důležité utkání v Lize mistrů, můžeme se těšít na obměněnou sestavu? „Samozřejmě nějaké změny uděláme, protože naše priorita je potom po víkendu odveta s APOELem. Tím ale nechci říct, že bychom se vykašlali na Bohemku,“ zdůrazňuje trenér.

S kým nebude moci v utkání počítat? „Uvidíme, jak na tom bude Danny nebo Simon Deli. Určitě zohledníme zdravotní stav, uvidíme, jak to dáme dohromady,“ nechce trenér příliš předjímat.

Náročné utkání očekává útočník Muris Mešanovič. „Bohemce vyšel vstup do sezony, ještě neprohráli, takže určitě budou chtít v sobotu na tuto šňůru navázat, navíc jsme v Ďolíčku v minulé sezoně vyhráli,“ myslí si před duelem Mešanovič.

„My ale chceme v derby jednoznačně vyhrát a potvrdit ligové vítězství nad Jihlavou. Nečeká nás nic jednoduchého, ale věřím, že podáme týmový výkon a společně získáme všechny tři body,“ hlásí bosenský střelec.

„Chceme se určitě dobře naladit před středeční odvetou s APOELem, ale v tuto chvíli na Ligu mistrů nemyslíme. Musíme nejdřív zvládnout Bohemku, abychom měli klid se dobře připravit na odvetu,“ zakončil Muris Mešanovič.


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články