V pondělí se od 17:30 představíme v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

V pondělí se od 17:30 představíme v Jablonci

PRAHA – Poslední venkovní utkání v roce 2017 čeká sešívané v pondělí. Od 17:30 se svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí v rámci 15. kola HET ligy v Jablonci.
„Jablonec má silné mužstvo, hraje dobrý fotbal, je produktivní. Na domácím hřišti jsou ještě těžším soupeřem než venku. V posledním zápase prohráli, takže to budou chtít odčinit doma. Vždy, když tam přijedou pražská "S", ta motivace je velká. Ale já věřím, že my budeme zdravě namotivovaní po posledních výsledcích a že to zvládneme dál,“ přeje si před pondělním duelem trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Věřím, že navážeme na poslední výkony, kdy jsme byli produktivní, že to bude nadále trvat. Snad nás tam nezaskočí počasí a bude to dobrý zápas,“ pokračuje kouč, který se tak vrátí do známého prostředí.

„Není to dlouho, co jsem tam působil. Takže rád uvidím některé lidi, rád se s nimi potkám, ale samozřejmě na hřišti budeme chtít vyhrát,“ zakončil jasně trenér, který se bude muset v zápase obejít bez dlouhodobých marodů Dušana Šventa, kterého už na podzim neuvidíme, a Ruslana Rotaně.

„Jablonec hlavně v úvodu sezony předváděl výborné výkony, střelecky je táhne Standa Tecl, takže pro nás je jedině dobře, že nemůže hrát. Ale i tak mají velmi nebezpečné útočníky a ofenzivní hráče, na které si budeme muset dát velký pozor,“ popisuje Mick van Buren.

„V minulém kole navíc Jablonec prohrál s Karvinou a ty výsledky už nebyly takové, takže domácí budou chtít určitě udělat vše pro výhru. My ale musíme naopak na naše poslední zápasy navázat. Věřím, že budeme pokračovat v produktivní hře,“ dodal holandský útočník či záložník.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články