V neděli všichni do Edenu! | SK Slavia Praha
Více

V neděli všichni do Edenu!

PRAHA - V neděli v Edenu hrajeme o prodloužení neporazitelnosti, ale zejména o tři body za výhru. Přijďte hráče podpořit a užijte si zápas. Vyhrát můžete vstupenky na zápas Evropské ligy i ceny od Tipsportu.

Prodej vstupenek

Vstupenky na Mladou Boleslav

Lístky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z2. Můžete si je koupit online a vytisknout doma jako hometicket, případně vyzvednout na jednom z 850 prodejních míst Ticketportalu

Vstupenky seženete i v neděli v den zápasu na pokladnách v Edenu. Pokladny u vstupu č. 4 otevírají v 10 hodin a pokladny u vstupu č. 2 ve 14:30.

Slevy na vstupné pro členy Odboru přátel, Fanklubu, studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP je možné uplatnit nejpozději 90 minut před výkopem, tedy v 15:00.

Prodej permanentních vstupenek

Stále si můžete pořídit permanentní vstupenku na sezonu 2017/2018. S permanentkou získáte právo přednostního nákupu na balíček na základní skupinu Evropské ligy za zvýhodněnou cenu pro permanentkáře. Stejně tak majitelé permanentek budou mít předkupní právo na lístky na blížící se derby. Permanentku si můžete v neděli koupit na pokladnách u vstupu č. 4 i bez předchozí rezervace. 

Prodej lístků na venkovní zápas v Olomouci

Jestli jedete podpořit Slavii v utkání 6. kola do Olomouce, můžete si v neděli na pokladnách u vstupu č. 4 koupit lístek do sektoru hostů. Cena vstupenky je 200 korun a je možné ji platit pouze v hotovosti.

Ve fanshopu v prodeji hráčská kolekce

Fanoušci si budou moci poprvé při zápase s Mladou Boleslaví ve fanshopu pořídit tréninkové a vycházkové oblečení z exkluzivní Umbro kolekce pro hráče a realizační tým. V kolekci najdete trička, mikiny, bundy, šortky anebo tepláky. Ve fashopu si můžete koupit i domácí dresy na tuto sezonu anebo trička a mikiny z podzimní kolekce. Při nákupu si můžete rovnou vzít i zápasový magazín Poločas, který je zdarma.

V Poločase miniplakát Dannyho

Zápasový magazín Poločas kromě fanshopu najdete i na pokladnách a za vstupními turnikety u vstupů č. 1, 2 a 4.

Náš hlavní rozhovor je tentokrát hodně netradiční – povídali jsme si s bratry Sýkorovými, z nichž pravděpodobně znáte jen Honzu Sýkoru jako našeho hráče. Ale jeho bratr Václav působí u A-týmu jako fyzioterapeut a v rozhovoru se mimo jiné dočtete, jak se do Slavie dostal a jestli věnuje speciální péči svému sourozenci. 

V Poločase najdete miniplakát Dannyho a také ohlédnutí za posledními dvěma ligovými zápasy s Jihlavou a Bohemians. 

S trenérem Janem Kočí, který působí u našeho ročníku U9, jsme si povídali o trénování malých dětí, jakou roli hraje v zápasech taktická příprava a jak si tato kategorie stojí v konfrontaci s českými i zahraničními týmy. 

V tradiční rubrice si představíme našeho soupeře z Mladé Boleslavi a tři hráče, na které by si slávisté měli dát pozor.

Program na stadionu

Brány Edenu se otevírají v 15:00 a prosíme fanoušky, aby na stadion dorazili včas. Od 15:00 do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže a vyhrát vstupenky na první zápas Evropské ligy proti Maccabi Tel Aviv. 

O poločasové přestávce promo tým Tipsportu vystřelí mezi fanoušky tenisové míčky a pokud budete mít vsazeno na náš zápas a míček chytíte, vyhrajete voucher na sázenku a další ceny od Tipsportu.

V dětských sektorech 225 a 226 se děti mohou těšit na možnost nechat si namalovat na obličej slávistické motivy anebo si nechat udělat slávistické tetování.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že v areálu celého stadionu je zakázáno kouření. Prosíme o respektování tohoto zákazu a vytvoření příjemného prostředí pro fotbalový zápas.

Na zápase se bude čepovat alkoholické pivo.

Sledujte utkání na Radiu Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu anebo neuvidíte zápas na ČT Sport, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu si můžete užít rozhlasový komentář celého utkání. Na radio se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu anebo přes tento odkaz.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články