V neděli se sešívaní představí v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

V neděli se sešívaní představí v Teplicích

PRAHA – V neděli se slávisté představí v rámci 12. kola SYNOT ligy v Teplicích. Utkání na Stínadlech začíná v 18:30.
„V podstatě musíme odčinit prohru z domácího utkání s Olomoucí. Teplice mají dynamické mužstvo, které je laděné spíše směrem dopředu, takže od nich očekávám útočnou hru. Víme, že doma prohráli 0:1 s Jihlavou, ale zase vyhráli ve Zlíně,“ uvedl trenér Slavie Dušan Uhrin.

Kouč Slavie varuje hlavně na hru Teplic v křídelních prostorech. „Nedělní utkání bude určitě hráno ve stylu nahoru – dolů. Musíme se připravit na to, že jejich křídla a útoční hráči jsou hodně rychlí,“ doplňuje trenér, který se bude muset obejít bez tří hráčů.

„Budou chybět akorát vykartovaní hráči Mikula s Hrubým a zraněný Jan Štohanzl. Ostatní hráči jsou v tuto chvíli zdraví,“ upřesnil trenér Slavie.

Kvalitní utkání očekává obránce Michal Frydrych. „V lize může každý porazit každého, o čemž vypovídají jak výsledky Teplic, tak naše. Věřím, že v neděli bude k vidění kvalitní utkání, po kterém budeme spokojenější my,“ říká slávistický zadák.

„Určitě bychom chtěli napravit domácí prohru s Olomoucí, která nás samozřejmě mrzí. Ale v týdnu už jsme na to nemysleli a poctivě jsme se připravovali na Teplice. Věřím, že nás přijede podpořit hodně fanoušků a vytvoří nám na venkovním stadionu domácí prostředí,“ dodal Michal Frydrych, který se v Teplicích představil před týdnem v dresu juniorky a gólem přispěl k výhře 3:0.

V podobném duchu hovoří také Martin Latka. „V každém zápase, ať už to bylo doma nebo venku jako ve Zlíně či v Jablonci, vytvořili naši fanoušci vynikající kulisu. Je skvělé, že se na ně můžeme spolehnout jak doma, tak i venku,“ komentuje kapitán Slavie Martin Latka.

Kapitán sešívaných věří, že v neděli získá jeho tým body. „Očekávám těžký zápas. Teplice poslední zápas vyhrály, což budou chtít samozřejmě potvrdit na domácím hřišti. Nicméně my budeme chtít získat body, které jsme ztratili doma s Olomoucí. Budeme se také chtít prezentovat jiným výkonem, než tomu bylo před týdnem,“ zakončil slávistický obránce.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články