V Edenu proběhl první turnaj partnerských klubů | SK Slavia Praha
Více

V Edenu proběhl první turnaj partnerských klubů

PRAHA/EDEN - První turnaj partnerských klubů Slavie se konal v Edenu. Za chladného listopadového víkendu si všichni hráči turnaj užili. K vidění byla spousta pěkných akcí a gólových radostí.
Na turnaji poměřily svůj um partnerské kluby Slavie v přípravkových kategoriích ve věku 6 - 11 let. 

Jak probíhal společný turnaj? „Během chladného víkendu panovala na hřišti velmi přátelská atmosféra. Minimální prostoje na turnaji umožnili všem hráčům předvést co nejlepší výkony. V zázemí se o hráče starala Nataša Látalová, na hřišti vše řídili přítomní trenéři. Hráči během turnajů mohli navštívit i trénink našeho A-týmu, který probíhal na vedlejším hřišti. Všichni se už těšíme na další turnaje," komentoval průběh turnaje šéftrenér přípravek Jiří Janeček.  

Šéftrenér přípravek také připomněl význam projektu pro Slavii: „Tento projekt založený na vzájemné spolupráci, je pro nás velmi důležitý. Jsme rádi, že je o něj velký zájem. Na poslední schůzku Partnerských klubů, která proběhla 23.11., dorazilo 45 trenérů. Přednášku tentokrát řídili Martin Daněk s Rostislavem Helštýnem," říká o projektu Partnerských klubů Jiří Janeček.

Více o projektu Partnerských klubů najdete zde. Video z turnaje z dílny trenéru U9 najdete na Facebookovém profilu týmu.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články