Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou | SK Slavia Praha
Více

Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou

PRAHA – Kvůli úternímu play-off Ligy mistrů čeká už v pátek svěřence trenéra Jaroslava Šilhavého 3. kolo domácí HET ligy. V 18:00 přivítá Slavia v Edenu Jihlavu, utkání vysílá ČT 2.
„Jednoznačně chceme proti Jihlavě vyhrát, uděláme pro vítězství maximum. Také z toho důvodu, abychom se dobře naladili na úterní úvodní zápas s Apoelem a měli po Jihlavě klid na práci před utkáním na Kypru,“ uvedl před utkáním trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Věřím, že opět přijde hodně fanoušků a společně to zvládneme, i když Jihlava nebude snadný soupeř. Věřím, že získáme tři body,“ burcuje trenér, který bude mít k dispozici takřka kompletní kádr.

„Jan Sýkora a Jakub Hromada už trénují s týmem naplno, což je výborná zpráva. K dispozici nebude pouze Jirka Bílek,“ vysvětluje trenér sešívaných.

Slavia je úřadující mistr, Jihlava se v minulé sezoně zachraňovala. „Na hřišti to ale určitě jednoduché nebude. Každý zápas je těžký. Ale věřím, že předvedeme povedený výkon a utkání zvládneme,“ přeje si před zápasem útočník Milan Škoda, který je na začátku sezony ve střelecké formě.

„Samozřejmě jsem rád, že když jsem nastoupil od začátku, tak se mi podařilo dát nějaké důležité góly. Ale stejně důležitá jsou pro mě vítězství, takže věřím, že další přidáme v pátek,“ doplňuje Škoda.

Obránce Jan Bořil vidí důležitost utkání stejně. „Jihlava nebude mít v Edenu co zratit. My jsme doma hodně silní, což budeme chtít určitě potvrdit a rozhodně získat tři body,“ komentuje krajní bek.

„Jihlava začne v bloku a bude chtít hrát na brejky, mají rychlé hráče na krajích. My budeme muset rychlé protiútoky eliminovat a naopak po zisku míče jít okamžitě dopředu,“ zakončil receptem na soupeře slávistický zadák.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články