Trenér Uhrin: Věřím, že budeme v útoku produktivnější | SK Slavia Praha
Více

Trenér Uhrin: Věřím, že budeme v útoku produktivnější

BISCHOFSHOFEN - Sešívaní mají za sebou první zápas na herním soustředění. Trenér Dušan Uhrin si pochvaloval některé úseky hry, mrzela ho však nízká produktivita a tlak, který si soupeř dokázal vypracovat, když slávisté potřebovali srovnat skóre.
Trenér Dušan Uhrin hodnotil první zápas Slavie na soustředění: „První půle byla velice kvalitní, poté jsme maličko prostřídali my i Salzburg. Když jsme se snažili srovnat, tak nás Salzburg na patnáct minut zatlačil a my jsme měli velký problém,“ uvědomoval si.

Slavia nicméně dorazila na soustředění teprve včera odpoledne. „Včera jsme přicestovali, jsme po dvou trénincích. Viděl jsem na hráčích, že jsou trošku unavení, ale pevně věřím, že se to zlepší a budeme produktivnější vepředu. Vytvoříme si šance a proměňujeme je, ale je to pořád málo,“ je mu jasné.

Jak se mu líbil výkon týmu? „S hrou jako takovou jsem byl v první půli spokojený a potom ještě s posledními deseti minutami,“ zhodnotil trenér.

Kvůli lehkým zraněním nezasáhlo do zápasu několik hráčů, jejich stav ale není vážný. „Všichni jsou celkem v pořádku. Šetřili jsme i Součka, kterého pobolíval sval, ale pevně věřím, že na poslední dvě utkání bude,“ prozradil trenér.

To se týká i brankáře Jiřího Pavlenky. „Pevně věřím, že si zachytá. Potřebujeme ho vidět. Do teď se léčil z dost velkého zranění a myslím, že poslední nebo předposlední utkání bude v bráně,“ věří Dušan Uhrin.

Slavia bude pokračovat v nastoleném tréninkovém tempu a ve čtvrtek ji čeká další přátelský zápas. „Zítra budeme dvakrát trénovat, to utkání bereme jako zpestření. Chceme ale, aby hráči hráli ještě lépe, a chceme vyhrát,“ hlásí trenér Slavie.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články